MFC-9330CDW

Fout cartridge

De tonercartridge voor de op het aanraakscherm (hierna genoemd LCD-scherm) aangegeven kleur is niet juist geïnstalleerd.

Haal de modules met de tonercartridge en de drumeenheid uit voor de op het LCD-scherm aangegeven kleur. Verwijder de tonercartridge en plaats deze opnieuw in de drumeenheid. Plaats de module met de tonercartridge en de drumeenheid terug in het apparaat, volg hiervoor de onderstaande stappen:

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Controleer dat het apparaat aanstaat.

2. Open de bovenklep tot het in de geopende positie vergrendelt.

Open top cover

3. Verwijder de module met de tonercartridge en de drumeenheid voor de op het LCD-scherm aangegeven kleur.

Take out toner and drum

4. Druk de groene vergrendelhendel naar beneden en neem de tonercartridge uit de drumeenheid.

Take out toner from drum

5. Plaats de nieuwe tonercartridge stevig in de drumeenheid tot u deze op zijn plaats hoort vastklikken. Wanneer u de cartridge correct plaatst, komt de groene vergrendelhendel op de drumeenheid automatisch omhoog.

Put in toner in drum

6. Schuif elke module met de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat. Zorg ervoor dat de kleur van de tonercartridge overeenkomt met het label van dezelfde kleur op het apparaat.

Put in toner and drum

Toner color match

7. Sluit de bovenklep van het apparaat.

Als het probleem aanwezig blijft, kunt u contact opnemen met uw dealer of met de klantenservice van Brother.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW