HL-L9310CDW(T)

Afdruk beveiligen (Mac)

Gebruik Afdruk beveiligen om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke of gevoelige documenten pas worden afgedrukt wanneer u een wachtwoord op het bedieningspaneel van de machine invoert.
  • De beveiligde gegevens worden van de machine gewist wanneer u de machine uitschakelt.

HL-L8260CDW

1. Klik in een toepassing zoals Apple TextEdit op het menu Archief en selecteer vervolgens Druk af.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is).
  3. Klik op het snelmenu van de toepassing en selecteer vervolgens de optie Afdruk beveiligen. De opties voor Afdruk beveiligen verschijnen.
  4. Schakel het selectievakje Afdruk beveiligen in.
  5. Tik uw gebruikersnaam, de taaknaam en een wachtwoord van vier cijfers in.
  6. Klik op Druk af.
  7. Druk op Secure (Beveiligd) op het bedieningspaneel van de machine.
  8. Druk op of om uw gebruikersnaam weer te geven en druk vervolgens op OK.
    Op de LCD wordt voor die naam de lijst met beveiligde taken weergegeven.
  9. Druk op of om de taak weer te geven en druk vervolgens op OK.
  10. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in.
    Om elk cijfer in te voeren, drukt u op of om een cijfer te selecteren en drukt u vervolgens op OK.
  11. Druk op of om de optie [Afdr.] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  12. Druk op of om het gewenste aantal exemplaren in te voeren.
  13. Druk op OK.
Nadat u de beveiligde gegevens heeft afgedrukt, worden deze uit het geheugen van de machine verwijderd.

HL-L8360CDW/HL-L9310CDW

1. Klik in een toepassing zoals Apple TextEdit op het menu Archief en selecteer vervolgens Druk af.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is).
  3. Klik op het snelmenu van de toepassing en selecteer vervolgens de optie Afdruk beveiligen. De opties voor Afdruk beveiligen verschijnen.
  4. Schakel het selectievakje Afdruk beveiligen in.
  5. Tik uw gebruikersnaam, de taaknaam en een wachtwoord van vier cijfers in.
  6. Klik op Druk af.
  7. Beëindig uw afdruktaak.
  8. Druk op [Functies] op het bedieningspaneel van de machine.
  9. Druk op [Beveiligd afdrukken].
  10. Druk op of om gebruikersnamen weer te geven en druk vervolgens op uw gebruikersnaam.
    De LCD geeft de lijst van beveiligde taken voor uw naam weer.
  11. Druk op of om de afdruktaak weer te geven en druk er vervolgens op.
  12. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en druk vervolgens op [OK].
  13. Voer het gewenste aantal exemplaren in.
  14. Druk op [Start].
Nadat u de beveiligde gegevens heeft afgedrukt, worden deze uit het geheugen van de machine verwijderd.

Verwante modellen

HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)