HL-L9310CDW(T)

Installeer de papierunit.

Om de papierunit te installeren,heeft u het verbindingsstuk (TC-4000) nodig
Volg de onderstaande stappen.

• De Papierunit kan alleen worden geïnstalleerd wanneer de onderste lade-eenheid niet is geïnstalleerd.

• Voor gebruikers van MFC-/DCP-modellen:
    • Zorg dat uw vingers niet beklemd raken wanneer u het apparaat weer neerzet. Draag het apparaat NIET aan de onderlade. De onderlade zit niet echt vast aan het apparaat, dus u zou uzelf kunnen verwonden of het apparaat kunnen beschadigen.
    • Dit apparaat is zwaar. Voorkom letsel en til het apparaat met minimaal twee personen op.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

1. Verwijder de inzetstukken uit de doos van de papierunit.
    Remove attachments

2. Verwijder het verpakkingsmateriaal en haal het netsnoer (1) en de beugels (2), (3),  die zich boven in de papierunit bevinden uit de doos.
    Remove packing materials

3. Verwijder de buitenste doos van de papierunit van de onderste doos.
    Remove outer carton

4. Verwijder het verpakkingsmateriaal dat rond de papierunit zit.
    Remove packing materials

5. Controleer of de artikelen van zowel de TT-4000 als de TC-4000 aanwezig zijn. Gebruik alleen de onderdelen die zijn afgebeeld in A en C. Gebruik geen onderdelen die zijn weergegeven in B om het verbindingsstuk te installeren.Gebruik de zwarte schroeven (1) die bij de TC-4000 zijn geleverd om het verbindingsstuk aan de basis van uw apparaat te bevestigen.
    Check componets

6. Zet de papierunit op een vlakke ondergrond.
    Place Tower Tray Unit

7. Draai alle steunpoten naar buiten totdat ze alle vier de vloer raken en de papierunit niet beweegt.
     Rotate support legs

8. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Haal het netsnoer uit het apparaat en bewaar het voor gebruik in stap 18.
     Unplug

9. Verwijder de papierlade en het geheel van tonercartridge en drumeenheid uit het apparaat.
     Remove Paper Tray

10. Houd de groene greep van de riemeenheid met beide handen vast til de riemeenheid op en trek deze naar buiten.
    Lift belt unit

11. Verwijder de twee stukken oranje verpakkingsmateriaal en gooi ze weg.
    Houd de blauwe greep van de toner opvangbak vast en verwijder de toner opvangbak uit het apparaat.

De oranje verpakkingsstukken worden in de fabriek geïnstalleerd om uw apparaat  tijdens transport te beschermen.

Remove orange packing material

12. Draai het apparaat 180 graden.
    Leg het apparaat voorzichtig met zijn voorkant op de vlakke ondergrond, zodat u bij de onderkant van het apparaat kunt.
    Rotate 180 degrees

13. Zet de beugels met een schroevendraaier en de bijgeleverde schroeven stevig vast aan de onderkant van het apparaat.
    Gebruik de zwarte schroeven die bij de TC-4000 zijn geleverd om het verbindingsstuk aan de basis van uw apparaat te bevestigen.
    Attach brackets

14. Til het apparaat op, laat de openingen in de beugels samenvallen met de vier pennen van de papierunit en laat het apparaat voorzichtig zakken.
     Lift your machine

15. Installeer de toner opvangbak terug in het apparaat met behulp van de blauwe hendel. Zorg ervoor dat de toner opvangbak vlak is en stevig op zijn plaats past.
     Install waste toner box

16. Installeer de riemeenheid weer terug in het apparaat. Zorg ervoor dat de riemeenheid vlak is en goed op z'n plaats past.
     Install belt unit

17. Plaats de tonercartridge en drumeenheid terug in het apparaat.
    Install Paper Tray

18. Sluit het apparaat (1) aan op de papierunit (2) met de kabel die met de papierunit is meegeleverd en sluit de papierunit (3) aan op een geaard stopcontact (4) met het netsnoer dat u in stap 8 uit het apparaat hebt gehaald. Zet vervolgens het apparaat aan (5).
    Connect your machine

19. Laat de papierunit detecteren door het apparaat. Volg hiervoor de stappen voor uw besturingssysteem.

(Windows)
    1. Open de printereigenschappen. ( Klik hier om weer te geven hoe u de printereigenschappen opent.)
    2. Klik op het tabblad Apparaat instellingen en klik vervolgens op de knop Automatische detectie. Klik op Toepassen zodra de papierunit en het papierformaat zijn gedetecteerd.
      (In sommige gevallen is de functie voor automatische detectie niet beschikbaar. In dit geval kunt u de papierunit handmatig toevoegen. Selecteer bij Beschikbare opties de optie Lade 5 en klik vervolgens op Toevoegen gevolgd door Toepassen.)
    (Macintosh)
    De printerdriver is al geconfigureerd voor gebruik met de torenlade-eenheid. U hoeft verder niets te doen.

Verwante modellen

HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)