HL-L9310CDW(T)

Het netwerkconfiguratierapport afdrukken

Het netwerkconfiguratierapport biedt een overzicht van de netwerkconfiguratie, inclusief de netwerkinstellingen van de afdrukserver.
  • Knooppuntnaam: de knooppuntnaam wordt weergegeven in het huidige netwerkconfiguratierapport. De standaardnaam is “BRNxxxxxxxxxxxx” voor een bedraad netwerk of “BRWxxxxxxxxxxxx” voor een draadloos netwerk (waarbij “xxxxxxxxxxxx” staat voor het MAC-adres/Ethernet-adres van de machine).
  • Als achter [IP Address] in het netwerkconfiguratierapport 0.0.0.0 wordt weergegeven, wacht u één minuut en probeert u het opnieuw af te drukken.
  • Het rapport bevat de instellingen van uw machine, zoals het IP-adres, het subnetmasker, de knooppuntnaam en het MAC-adres, bijvoorbeeld:
    • IP-adres: 192.168.0.5
    • Subnetmasker: 255.255.255.0
    • Knooppuntnaam: BRN000ca0000499
    • MAC-adres: 00-0c-a0-00-04-99

HL-L8260CDW

1. Druk op of om de optie [Print lijsten] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op of om [Netwerk Conf.] te selecteren. Druk op OK.
    Het netwerkconfiguratierapport wordt afgedrukt.

HL-L8360CDW/HL-L9310CDW

1. Druk op [Instell.]>[Alle instell.]>[Print lijsten]>[Netwerkconfiguratie].
  2. Druk op [Ja].
    Het netwerkconfiguratierapport wordt afgedrukt.
  3. Druk op .

Verwante modellen

HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)