HL-J6100DW

Wat is AirPrint?

AirPrint is een draadloze technologie die het mogelijk maakt om af te drukken vanaf uw iOS-apparaat inclusief iPhone, iPod touch, iPad. Deze technologie maakt het gemakkelijk om e-mail, foto's, webpagina's en documenten af te drukken zonder drivers en software te installeren.

AirPrint

1. Afdrukverzoek

2. Afgedrukte foto's, e-mailberichten, webpagina's en documenten

Netwerkinstellingen

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw Brother-apparaat verbinden met een netwerk. Voor meer informatie over het verbinden van uw Brother-apparaat met een netwerk raadpleegt u de installatiehandleiding. De meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het gedeelte Handleidingen van deze website.

> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie te raadplegen.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw mobiele-apparaat om uw iOS-apparaat voor een Wi-Fi-verbinding te configureren.

Afdrukken met AirPrint

Voor meer informatie over de functie AirPrint raadpleegt u de meest recente online-gebruikershandleiding.

De meest recente versie van de online-gebruikershandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie te raadplegen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)