HL-J6100DW

Wat is Brother Web Connect (Web icoon)?

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

WebConnect

Het  Web(Web), Apps(Apps) of  WEB(WEB) is voor Brother Web Connect.

Bepaalde websites bieden diensten aan om afbeeldingen en bestanden op een website te plaatsen en daar te bekijken. Uw Brother-apparaat kan afbeeldingen scannen en naar deze diensten uploaden, en eerder naar deze diensten geüploade afbeeldingen ook weer downloaden en afdrukken.
Opmerking: De vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

WebConnectImage

1. Afdrukken
  2. Scannen
  3. Foto's, afbeeldingen, documenten en andere bestanden
  4. Webdiensten

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw Brother-apparaat verbinden met een netwerk. Voor meer informatie over het verbinden van uw Brother-apparaat met een netwerk raadpleegt u de meest recente installatiehandleiding en online-gebruikershandleiding, te vinden in het deel Handleidingen van deze site.
> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van elke handleiding te raadplegen.

Voor meer informatie over Web Connect raadpleegt u de online-gebruikershandleiding. De meest recente versie van de online-gebruikershandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.
> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie te raadplegen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1050DW, DCP-J1140DW, DCP-L3550CDW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1010DW, MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL), MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW