HL-4150CDN

Afdrukken zijn volledig blanco of er ontbreken enkele kleuren.

Completely blank or some colors

Controleer de volgende punten:

1. De drumeenheid of tonercartridges zouden niet goed geinstalleerd kunnen zijn. Herinstalleer de drumeenheid en tonercartridges.

2. Een tonercartridge zou beschadigd kunnen zijn. Volg onderstaande stappen om te bepalen welke tonercartridge vervangen moet worden:

1. Klik hier voor het afdrukken van het diagram. [345KB/ PDF]
    2. Vergelijk uw print met het diagram om de kleur die het probleem veroorzaakt te bepalen.
    3. Vervang de betreffende tonercartridge. Klik hier voor informatie over het vervangen van een tonercartridge.

3. De drumeenheid zou beschadigd kunnen zijn. Plaats een nieuwe drumeenheid. Klik hier voor informatie over het vervangen van een drumeenheid.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW