FAX-2840

Vast: achter

Volg de onderstaande aanwijzingen om dit probleem op te lossen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Open de klep aan de voorzijde. Laat het apparaat tien minuten ingeschakeld om af te koelen.

image

Na gebruik van het apparaat zijn sommige onderdelen in het apparaat erg warm. Let er bij het openen van de klep aan de voor- of achterzijde (uitvoerlade achterzijde) van het apparaat op dat u de in de figuur grijs weergegeven delen NIET aanraakt. U zou brandwonden kunnen oplopen.

image

2. Verwijder de drumeenheid en tonercartridge voorzichtig. Het vastgelopen papier kan met de drumeenheid en de tonercartridge naar buiten worden getrokken of het papier komt nu los zodat u het naar buiten kunt trekken.

image

• We raden u aan de tonercartridge op een stuk wegwerppapier of op een doek op een schone, vlakke en stabiele ondergrond te plaatsen voor het geval u per ongeluk toner morst.

• Voorkom schade aan het apparaat als gevolg van statische elektriciteit en raak de in de afbeelding getoonde contactpunten NIET aan.

Caution

3. Open de klep aan de achterzijde (uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven).

Back cover open.

4. Trek de groene hendels aan de linker- en rechterzijde naar u toe om de klep van de fuser (1) te openen.

Pull down the tabs at the left and right hand sides.

5. Trek het vastgelopen papier voorzichtig met beide handen uit de fuser.

Remove the jammerd paper.

6. Sluit de klep van de fuser en de klep aan de achterzijde (uitvoerlade voor papier met de bedrukte zijde naar boven).

7. Plaats de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat.

Put the drum unit and toner cartridge assembly back.

8. Sluit de klep aan de voorzijde. Druk op Start als het afdrukken niet vanzelf begint.

Verwante modellen

FAX-2840, FAX-2845