FAX-2840

Vast: binnenin

Volg de onderstaande aanwijzingen om dit probleem op te lossen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Open de klep aan de voorzijde.

afbeelding
  2. Laat het apparaat tien minuten ingeschakeld om af te koelen.

Na gebruik van het apparaat zijn sommige onderdelen in het apparaat erg warm. Let er bij het openen van de klep aan de voor- of achterzijde (uitvoerlade achterzijde) van het apparaat op dat u de in de figuur grijs weergegeven delen NIET aanraakt. U zou brandwonden kunnen oplopen.

afbeelding

3. Verwijder de drumeenheid en tonercartridge voorzichtig. Het vastgelopen papier kan met de drumeenheid en de tonercartridge naar buiten worden getrokken of het papier komt nu los zodat u het naar buiten kunt trekken.

afbeelding

• Wij raden u aan om de drumeenheid en tonercartridges op een stuk papier of een doek te leggen voor het geval u wat toner morst.
    • Voorkom schade aan het apparaat als gevolg van statische elektriciteit en raak de in de afbeelding getoonde contactpunten NIET aan.
      afbeelding

4. Duw de groene vergrendeling omlaag en haal de tonercartridge uit de drumeenheid. Verwijder eventueel het papier dat binnen in de drumeenheid is vastgelopen.

Groene vergrendeling omlaag duwen

• Ga voorzichtig om met de tonercartridge. Als u toner op uw handen of kleding krijgt, moet u de getroffen plek onmiddellijk afvegen of afwassen met koud water.
    • Voorkom problemen met de afdrukkwaliteit en raak de onderdelen die in de figuren grijs zijn weergegeven NIET aan.
      Raak de onderdelen die in een afwijkende kleur zijn aangegeven NIET aan

5. Plaats de tonercartridge terug in de drumeenheid. U moet de cartridge horen vastklikken. Bij een correcte plaatsing komt de groene vergrendeling automatisch omhoog.

Tonercartridge terugplaatsen

6. Als u er niet in bent geslaagd om het vastgelopen papier uit het apparaat te trekken, trek dan de papierlade volledig uit het apparaat.
    afbeelding

7. Trek het vastgelopen papier door de opening van de papierlade naar buiten.
    afbeelding

U kunt het papier gemakkelijker verwijderen als u het naar beneden trekt.

8. Plaats de papierlade terug in het apparaat.

9. Plaats de drumeenheid en tonercartridge terug in het apparaat.
    afbeelding

10. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat. Druk op Start als het afdrukken niet vanzelf begint.

Alleen als afdrukken vanaf de computer beschikbaar is:

Als u het apparaat uitschakelt met Vast binnenin op het display, worden vanaf de computer onvolledige gegevens afgedrukt.

Verwante vragen

Verwante modellen

FAX-2840, FAX-2845