DCP-110C

Ik heb mijn inktcartridge vervangen, maar op het display staat nog steeds 'bijna op'. Wat kan ik doen?

Brother adviseert u dringend de inktcartridges bij uw apparaat niet opnieuw te laten vullen. Wij adviseren u tevens dringend alleen originele inktcartridges van Brother te gebruiken als vervanging. Het gebruik of de poging tot het gebruik van potienteel incompatibele inkt en/of cartridges in het apparaat van Brother kan schade veroorzaken aan het apparaat en/of leiden tot een slechte afdrukkwaliteit. Onze garantie dekt geen problemen die worden veroorzaakt door het gebruik van inkt en/of cartridges van onbevoegde derden. Ter bescherming van uw investering en ten behoeve van optimale prestaties van het apparaat van Brother adviseren wij dringend gebruikt te maken van originele verbruiksartikelen van Brother.
> Informatie originele verbruiksartikelen

Als u de cartridge vervangt wanneer 'bijna op' wordt weergegeven, herkent het apparaat de vervangen cartridge niet. Als 'bijna op' op het display blijft staan, moet u de oude cartridge opnieuw installeren en blijven gebruiken totdat 'De inkt is op' wordt weergegeven. Dit probleem doet zich niet voor wanneer u wacht met vervangen totdat 'De inkt is op' wordt weergegeven.

Updateprogramma voor de firmware downloaden

U kunt dit probleem verhelpen door het hulpprogramma voor het bijwerken van de firmware te downloaden en de nieuwste firmware op te halen voor uw Brother-apparaat.
Klik hier om het updateprogramma te downloaden.

De firmware update tool is voor sommige modellen alleen beschikbaar voor Windows

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-110C, DCP-115C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-425CN, MFC-620CN, MFC-640CW