ADS-3600W

De lampjes geven aan dat naar de pc wordt gescand of er is een strepenpatroon op het display van het apparaat te zien bij het inschakelen van het apparaat.

Voor modellen met lampjes:

Lampjes geven 'scannen naar pc' aan

Voor modellen met aanraakscherm:

'Scannen naar pc' op aanraakscherm

Dit probleem doet zich voor als de stroomtoevoer naar het apparaat is weggevallen net op het moment dat de firmware werd bijgewerkt.

Werk de firmware van het apparaat opnieuw bij.
Let op onderstaande stappen om de firmware bij te werken..

• Gebruik de Windows computer.
  • Verbind uw computer en Brother apparaat met een USB kabel. Wanneer u uw computer en Brother-apparaat verbindt, maak gebruik van een USB 2.0 kabel, als u gebruik maakt van de USB 3.0 kabel, sluit deze dan aan op de USB 2.0 poort.
    De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de USB 3.0 poort. Sluit de USB kabel aan op elke USB poort behalve deze.
    USB3.0

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W