TJ-4005DN

Hoe u de Windows printer driver kunt installeren via Wi-Fi®/ bedraad netwerk

• Voor het gebruik van Wi-Fi is een optionele Wi-Fi-interface (PA-WI-002) vereist.
  • Controleer of zowel het draadloze toegangspunt/de router als de netwerkinstellingen van uw printer correct zijn ingesteld.
    Raadpleeg voor meer informatie de documentatie bij uw draadloze toegangspunt/router of neem contact op met de fabrikant van de router, uw systeembeheerder of internetprovider.

Installeer de optionele Wi-Fi-interface PA-WI-002 (voor Wi-Fi-verbinding)

Volg de onderstaande stappen om de optionele Wi-Fi-interface (PA-WI-002) aan te sluiten voordat u verbinding maakt met Wi-Fi.

De optionele Wi-Fi-interface (PA-WI-002) bestaat uit de volgende onderdelen.

PA-WI-002

1. PA-WI-002

2. Antenne

3. Reserveschroef (× 2)

1. Verwijder het deksel.
    Verwijder het deksel
  2. Installeer de PA-WI-002.
    Installeer de PA-WI-002
  3. Plaats de antenne.
    Plaats de antenne

Installeer het Windows-stuurprogramma via een Wi-Fi- of bekabeld netwerk

Raadpleeg het volgende voor meer informatie over het installeren van het stuurprogramma.

Voor Wi-Fi-verbinding: Zie „Wi-Fi® -netwerkverbinding (Windows)” in de veelgestelde vragen: "de printer aansluiten op uw computer".
Voor een bekabelde netwerkverbinding: Zie „bekabelde netwerkverbinding (Windows)” in de veelgestelde vragen: "de printer aansluiten op uw computer".

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

TJ-4005DN, TJ-4020TN, TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4120TN, TJ-4121TN, TJ-4121TNR