TJ-4005DN

Categorie Omschrijving
USB Informatie over het aansluiten van uw computer en Brother-apparaat via een USB-aansluiting.
Bedraad netwerk (LAN) Informatie over het aansluiten van uw computer en Brother-apparaat via een bedrade netwerk-aansluiting.
Draadloos netwerk (WLAN) Informatie over de Infrastructuurmodus, waarmee u het Brother-apparaat via een Wi-Fi-toegangspunt / router kunt aansluiten op een computer.
Bluetooth (via computer) Informatie over het aansluiten van uw computer en Brother-apparaat via Bluetooth.