RJ-2050

Mijn Apple-apparaat (iPad, iPhone, iPod touch etc.) maakt niet automatisch opnieuw verbinding via Bluetooth wanneer ik de printer uit- en weer inschakel of wanneer het apparaat buiten bereik is geweest.

U kunt de verbinding met Bluetooth- en Apple-apparaten (iPad, iPhone, iPod touch etc.) (hierna 'Apple-apparaat' genoemd) automatisch opnieuw tot stand laten brengen met de nieuwe functie daarvoor.

Als u deze functie wilt inschakelen, moet u firmwareversie 1.00 of hoger downloaden en installeren.

Klik hier om weer te geven hoe u de versie van de firmware controleert. Als de printerfirmware niet up-to-date is, ga dan naar het gedeelte Downloads van deze website en download de meest recente firmware.

De functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding maakt het mogelijk om uw eerdere Bluetooth-verbindingsinstellingen op te slaan en automatisch opnieuw verbinding te maken met Apple-apparaten als het apparaat niet meer binnen bereik is, als de printer wordt uit- en ingeschakeld of als de verbinding om een andere reden wordt verbroken.

• Als het Bluetooth-pictogram op het display knippert, is er geen Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.
  • Als het Bluetooth-pictogram op het display brandt, is er een Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.
  1. Controleer de instellingen voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding.

U kunt de instellingen voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding controleren door het rapport met printergegevens af te drukken.
    Voer de volgende stappen uit:

1. Zorg ervoor dat er een rol reçupapier van 50 mm of 58 mm is geladen en dat de klep van het rolcompartiment dicht is.
    2. Zet de printer aan.
    3. Houd de doorvoerknop ingedrukt totdat 'Afdrukken' op het display verschijnt. De printergegevens worden afgedrukt.
    4. Kijk, wanneer het afdrukken is afgelopen, of u bij 'Automatic Reconnection' (Automatisch opnieuw verbinden) 'Automatic Reconnection = Enable' (Automatisch opnieuw verbinden = Ingeschakeld) ziet staan.

U kunt het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding als volgt in- en uitschakelen:

1. Druk op de knop [Menu] om het menu [Bluetooth] te selecteren en druk vervolgens op de knop [OK].
    2. Zet Bluetooth (Aan/Uit) op [Aan] of [Uit] en houd vervolgens de knop [OK] ingedrukt tot het display verandert.
  2. Via Bluetooth verbinding maken met een ander Apple-apparaat

Ga als volgt te werk om de printer via Bluetooth te verbinden met een ander Apple-apparaat:

1. Schakel de Bluetooth-verbinding van het nu verbonden Apple-apparaat uit.
    2. Schakel de Bluetooth-verbinding in van het Apple-apparaat waarmee u verbinding wilt maken en selecteer de gewenste printer.

Als de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding is ingeschakeld, kan het lang duren om verbinding te maken met een ander Apple-apparaat. Schakel de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding uit om dit te voorkomen. Voer vervolgens stap 2 uit en schakel de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding in.

3. Schakel de printer uit en weer in.
      Uw Apple-apparaat en de printer hebben nu verbinding via Bluetooth.

Verwante modellen

RJ-2050, RJ-2150