DCP-L6600DW

Sla gescande gegevens als PDF-bestand op naar een map met ControlCenter2 (Macintosh)

1. Plaats uw document.
  2. Klik in de menubalk Finder op Go>Programma’s>Brother en dubbelklik vervolgens op het pictogram (ControlCenter).
    Het scherm ControlCenter2 verschijnt.
  3. Klik op het tabblad SCAN.
  4. Klik op de knop Bestand.
    Het dialoogvenster met scaninstellingen verschijnt.
  5. Klik op het snelmenu Type Bestand en selecteer vervolgens PDF (*.pdf).
    Om het document als een met een wachtwoord beveiligd PDF-bestand op te slaan, selecteert u Beveiligde PDF (*.pdf) uit het snelmenu Type Bestand, voert u het wachtwoord in de velden Wachtwoord en Wachtwoord opnieuw in en klikt u vervolgens op OK.
  6. Wijzig indien nodig de scaninstellingen zoals de bestandsnaam, de bestemmingsmap, de resolutie en de kleur.
  7. Klik op de knop Starten met scannen.
    De machine begint met scannen. Het bestand wordt opgeslagen in de door u geselecteerde map.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)