DCP-L6600DW

Meerdere pagina's scannen en daar één bestand van maken in plaats van per scan een apart bestand.

Klik op de koppeling hieronder voor het besturingssysteem dat u gebruikt.

Windows

Hieronder staan de bestandstypen die documenten met meerdere pagina's ondersteunen. U moet een van deze bestandstypen kiezen bij Type Bestand in het dialoogvenster met scaninstellingen dat wordt weergegeven tijdens het scannen.

• TIFF Multi-Page (*.tif)
  • PDF Multi-Page (*pdf)
  • PDF/A Multi-Page (*pdf)
  • High Compression PDF Multi-Page (*.pdf) *1
  • Beveiligde PDF Multi-Page (*.pdf)
  • Doorzoekbare PDF Multi-Page (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) *2
  • Microsoft Office Word (*.docx)*3
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)*3
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx)*4

*1: Als u het document wilt opslaan als High Compression PDF, moet u Resolutie instellen op 300 x 300 dpi en Type scan op Ware grijstinten of 24bits kleur.

*2: Beschikbaar voor Windows Vista en hoger of bij gebruik van toepassingen met ondersteuning voor XPS-bestanden.

*3: Alleen beschikbaar voor bepaalde modellen. Niet beschikbaar voor Scan naar afbeelding in de Geavanceerde modus van ControlCenter4 voor Windows.

U kunt de ADF (automatische documentinvoer) of de glasplaat gebruiken. Klik hieronder op de koppeling die op uw situatie van toepassing is:

Scannen via de automatische documenteninvoer (ADF)

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

Klik voor meer informatie op de koppeling hieronder die op uw situatie van toepassing is:

• Als u meer pagina's wilt scannen dan de ADF aankan, raden wij u aan om de Geavanceerde modus te gebruiken.

Scannen vanuit de Startmodus van ControlCenter4 voor Windows

1. Leg uw document met de bovenrand eerst in de ADF.
  2. Klik op het tabblad Scan.
  3. Selecteer Type document en Scanformaat.
  4. Klik op Scan. Het scannen begint.

Click Scan

5. De gescande afbeelding wordt weergegeven in de viewer. Controleer en (indien nodig) bewerk de gescande afbeelding.
  6. Klik op Opslaan of E-mail verzenden.

Click Save or Send E-mail

7. Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt en klik vervolgens op OK. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)

Dialoogvenster met instellingen

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 6.

Scannen vanuit de Geavanceerde modus van ControlCenter4 voor Windows

1. Leg uw document met de bovenrand eerst in de ADF.
  2. Klik op het tabblad Scan en klik vervolgens op het gewenste type scan (Afbeelding, E-mail of Bestand).

Click the type of scan you require

3. Het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven.

1. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)
    2. Schakel het selectievakje Continu scannen in. (Met deze optie kunt u meer pagina's scannen dan de ADF maximaal aankan.)
    3. Klik op Scan. Het scannen begint.

Scan settings dialog

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 2.

Scannen vanaf de glasplaat

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

Klik voor meer informatie op de koppeling hieronder die op uw situatie van toepassing is:

Scannen vanuit de Startmodus van ControlCenter4 voor Windows

1. Til het documentdeksel op.
  2. Leg het document met de bedrukte zijde naar onderen op de glasplaat en sluit het documentdeksel.
  3. Klik op het tabblad Scan.
  4. Kies Aangepast bij Type document en kies een optie bij Scanformaat.
  5. Klik op Aangepaste instellingen.

Click Custom Settings

6. Het venster Aangepaste scaninstellingen wordt weergegeven. Schakel het selectievakje Continu scannen in en klik op OK.

Check the Continuous Scanning box

7. Klik op Scan. Het scannen begint.

Click Scan

8. Na afloop van het scannen wordt u gevraagd of u nog meer pagina's wilt scannen. Als u nog meer pagina's wilt scannen, legt u het volgende document op de glasplaat en klikt u vervolgens op Doorgaan. Klik op Voltooien wanneer u alle documenten hebt gescand.

Continuous scanning dialog

9. De gescande afbeelding wordt weergegeven in de viewer. Controleer en (indien nodig) bewerk de gescande afbeelding.
  10. Klik op Opslaan of E-mail verzenden.

Click Save or Send E-mail

11. Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt en klik vervolgens op OK. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)

Dialoogvenster met instellingen

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 10.

Scannen vanuit de Geavanceerde modus van ControlCenter4 voor Windows

1. Til het documentdeksel op.
  2. Leg het document met de bedrukte zijde naar onderen op de glasplaat en sluit het documentdeksel.
  3. Klik op het tabblad Scan en klik vervolgens op het gewenste type scan (Afbeelding, E-mail of Bestand).

Click the type of scan you require

4. Het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven.

1. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)
    2. Schakel het selectievakje Continu scannen in.
    3. Klik op Scan. Het scannen begint.

Scan settings dialog

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 3.
  5. Na afloop van het scannen wordt u gevraagd of u nog meer pagina's wilt scannen. Als u nog meer pagina's wilt scannen, legt u het volgende document op de glasplaat en klikt u vervolgens op Doorgaan. Klik op Voltooien wanneer u alle documenten hebt gescand.

Continuous scanning dialog

Macintosh

Hieronder staan de bestandstypen die documenten met meerdere pagina's ondersteunen. U moet een van deze bestandstypen kiezen bij Type Bestand in het dialoogvenster met scaninstellingen dat wordt weergegeven tijdens het scannen.

• TIFF Multi-Page (*.tif)
  • PDF (*.pdf)
  • High Compression PDF (*.pdf) *1
  • Beveiligde PDF (*.pdf)
  • Doorzoekbare PDF (*.pdf)
  • Microsoft Office Word (*.docx)*3
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)*3

*1: Als u het document wilt opslaan als High Compression PDF, moet u Resolutie instellen op 300 x 300 dpi en Type scan op Ware grijstinten of 24bits kleur.

*2: Alleen beschikbaar voor bepaalde modellen. Niet beschikbaar voor Scannen naar Afbeelding voor ControlCenter2 voor Macintosh.

U kunt de ADF (automatische documentinvoer) of de glasplaat gebruiken. Klik hieronder op de koppeling die op uw situatie van toepassing is:

Scannen via de Automatische Documenten Invoer (ADF)

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

1. Leg uw document met de bovenrand eerst in de ADF.
  2. Klik op het tabblad Scan en kies vervolgens het gewenste type scan (Afbeelding, E-mail of Bestand).

Choose the type of scan you require

3. Het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven.

1. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)
    2. Schakel het selectievakje Continu scannen in. (Met deze optie kunt u meer pagina's scannen dan de ADF maximaal aankan.)
    3. Klik op de knop Start scannen. Het scannen begint.

Scannen naar bestand instellen

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 2.

Scannen vanaf de glasplaat

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

1. Til het documentdeksel op.
  2. Leg het document met de bedrukte zijde naar onderen op de glasplaat en sluit het documentdeksel.
  3. Klik op het tabblad Scan en kies vervolgens het gewenste type scan (Afbeelding, E-mail of Bestand).

Choose the type of scan you require

4. Het dialoogvenster met scaninstellingen wordt weergegeven.

1. Kies in de keuzelijst Bestandstype een bestandstype dat documenten met meerdere pagina's ondersteunt. (Klik hier als u wilt weten welke bestandstypen documenten met meerdere pagina's ondersteunen.)
    2. Schakel het selectievakje Continu scannen in.
    3. Klik op de knop Start scannen. Het scannen begint.

Scannen naar bestand instellen

* Het dialoogvenster is afhankelijk van uw keuze in stap 3.
  5. Na afloop van het scannen wordt u gevraagd of u nog meer pagina's wilt scannen. Als u nog meer pagina's wilt scannen, legt u het volgende document op de glasplaat en klikt u vervolgens op Doorgaan. Klik op Voltooien wanneer u alle documenten hebt gescand.

Continuous scanning dialog

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)