HL-L9310CDW(T)

De foutdetectie-instellingen voor Afdruklogboek op netwerk opslaan gebruiken

Gebruik de foutdetectie-instellingen om te bepalen wat er moet gebeuren wanneer het afdruklogboek niet kan worden opgeslagen op de server wegens een netwerkfout.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het menu Afdruklog op Netwerk opslaan in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Selecteer bij Instelling foutdetectie de optie Afdr. annuleren of Log negeren en afdr..

Optie Omschrijving
    Afdr. annuleren

Als u de optie Afdr. annuleren selecteert, worden de afdruktaken geannuleerd wanneer het afdruklogboek niet kan worden opgeslagen op de server.

Log negeren en afdr.

Als u de optie Log negeren en afdr. selecteert, drukt het apparaat het document af, ook al kan het afdruklogboek niet worden opgeslagen op de server.

Zodra de functie voor het opslaan van het afdruklogboek weer werkt, wordt het afdruklogboek als volgt bijgehouden:

Log

1. Als het logboek niet kon worden opgeslagen na het afdrukken, wordt het afdruklogboek zonder het aantal afgedrukte pagina's bijgehouden.
    2. Als het logboek niet kon worden opgeslagen voor en na het afdrukken, wordt het afdruklogboek van de afdruktaak niet bijgehouden. Zodra de functie weer werkt, wordt de fout weergegeven in het logboek.

7. Klik op Indienen om de pagina Log afdrukken naar netwerk testen weer te geven.
    Om uw instellingen te testen klikt u op Ja en daarna gaat u naar de volgende stap.
    Om de test over te slaan klikt u op Nee. Uw instellingen worden automatisch ingediend.
  8. Het apparaat test uw instellingen.
  9. Als uw instellingen worden geaccepteerd, wordt Test OK weergegeven op het scherm.
    Als Testfout wordt weergegeven, moet u alle instellingen controleren en vervolgens op Indienen klikken om de testpagina opnieuw weer te geven.

Verwante modellen

HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T)