Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Het WLAN-rapport afdrukken

Het WLAN-rapport afdrukken

Het WLAN-rapport geeft de draadloze status van uw apparaat weer. Als de draadloze verbinding niet is gelukt, controleert u de foutcode op het afgedrukte rapport.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Druk op image of image om de optie [Print lijsten] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [WLAN-rapport] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op Go (Ga).
    Het WLAN-rapport wordt afgedrukt.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Print lijsten]>[WLAN-rapport].
  2. Druk op [Ja].
    Het WLAN-rapport wordt afgedrukt.
  3. Druk op image.

Als het WLAN-rapport niet wordt afgedrukt, controleer dan of er een fout op het apparaat is opgetreden. Als er geen zichtbare fouten zijn, wacht u één minuut en probeert u daarna om het rapport nogmaals af te drukken.