MFC-9140CDN

Wat is 'Fax Waarnemen' precies en hoe werkt het?

Fax Waarnemen is een functie van uw Brother-apparaat die het mogelijk maakt om toch een fax te ontvangen ook al neemt u de oproep zelf aan door de hoorn van een tweede of extern toestel op te nemen.

• Als Fax Waarnemen is ingeschakeld, wordt een faxoproep automatisch ontvangen, ook al beantwoordt u de oproep zelf. Wanneer op het aanraakscherm Ontvangen wordt weergegeven of wanneer u een klik op de telefoonlijn hoort door de telefoon die u gebruikt, legt u gewoon de hoorn op de haak. Het apparaat doet de rest.

• Als Fax Waarnemen is uitgeschakeld en u beantwoordt een inkomende fax door een externe telefoon op te nemen, druk dan op Fax Start en vervolgens op Ontvangen om de fax te ontvangen.

• Als Fax Waarnemen is uitgeschakeld en u beantwoordt een inkomende fax door een tweede toestel op dezelfde lijn als het Brother-apparaat op te nemen, druk dan op * 5 1 (* 9 1 voor Nieuw-Zeeland) op de telefoon om de fax te ontvangen.

• Als Fax Waarnemen is ingeschakeld maar uw apparaat geen fax ontvangt wanneer u de hoorn van een tweede of extern toestel opneemt, druk dan op * 5 1 (* 9 1 voor Nieuw-Zeeland).

• Als u faxen verzendt vanaf een computer of ander faxapparaat op dezelfde lijn als het Brother-apparaat en uw Brother-apparaat die faxen onderschept, schakel Fax Waarnemen dan uit.

Ga als volgt te werk om de instelling van Fax Waarnemen van het Brother-apparaat te wijzigen:

1. Druk op Instellingen(Instell.).

2. Druk op Alle instell.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax weer te geven.

4. Druk op Fax.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ontvangstmenu weer te geven.

6. Druk op Ontvangstmenu.

7. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax Waarnemen te selecteren.

8. Druk op Fax Waarnemen.

9. Druk op Aan (of Uit).

10. Druk op Home(Beginscherm).

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW