Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-3260N

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Wat betekenen de foutmeldingen op het display?

Melding voor gebruiker Actie
TONER OP
Vervang de tonerfles
De tonerfles is leeg. Vervang de tonerfles.
Als "TONER OP" niet verdwijnt na het vervangen van de toner, doe dan het volgende:
- Zet de printer aan.
- Laat de klep aan de voorzijde langer dan tien seconden open staan.
- Sluit de klep aan de voorzijde.
KLEP OPEN
Sluit het voorpaneel
De voorpaneel staat open. Sluit het voorpaneel.
KLEP OPEN
Sluit de klep van de duplexbak
De klep van de duplexbak staat open. Sluit de klep van de duplexbak.
KLEP OPEN
Sluit de klep van de mailbox
De klep van de mailbox staat open. Sluit de klep van de mailbox.
KLEP OPEN
Sluit de klep van de papierbrug
De klep van de papierbrug staat open. Sluit de klep van de papierbrug.
KLEP OPEN
Sluit de klep van de finisher
De klep van de finisher staat open. Sluit de klep van de finisher.
KLEP OPEN
Sluit de rechter klep
De rechter klep staat open. Sluit de rechter klep.
KLEP OPEN
Sluit de rechter klep van de papierlade
De rechter klep van de papierlade staat open. Sluit de rechter klep van de papierlade.
KLEP OPEN
Sluit de klep rechtsboven
De klep rechtsboven staat open. Sluit de klep rechtsboven.
KLEP OPEN
Sluit de klep van de papierverdeler
De klep van de papierverdeler staat open. Sluit de klep van de papierverdeler.
PAPER VAST:(XX)
Maak het voorpaneel van de printer open en raadpleeg het schema voor nadere informatie
Controleer aan de hand van het schema in het voorpaneel van de printer waar het papier is vastgelopen.
VAST: SCHEIDER
Verwijder het vastgelopen papier uit de papierscheider van papierlade LT-xxxx
Het papier is vastgelopen bij de papierscheider. Verwijder het vastgelopen papier uit de papierscheider.
GEEN LADE xx
De aangegeven papierlade wordt niet waargenomen. Plaats deze lade goed in de printer
Er zit geen papiercassette in lade xx. Installeer de papiercassette in lade xx.
GEEN MF LADE
Installeer de MF lade
Er is geen MF-lade geplaatst. Installeer de MF-lade.
GEEN PAPIER L xx
Plaats papier in papierlade xx
Er zit geen papier in lade xx. Plaats papier in papierlade xx.
GEEN PAPIER MF
Plaats papier in de multifunctionele (MF) papierlade
Er zit geen papier in de multifunctionele lade. Plaats papier in de multifunctionele lade.
FOUT FORMAAT L xx
Specificeer het juiste papierformaat voor de aangegeven lade
U hebt het verkeerde papier in lade xx geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat.
FOUT FORMAAT DX
Duplexbak kan alleen op aangegeven papierformaten afdrukken. Specificeer een geldig formaat. A4 of Letter
U hebt het verkeerde papier in de duplexbak geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat.
FOUT FORMAAT FS
De finisher accepteert het opgegeven formaat niet.
U hebt het verkeerde papier in de finisher geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat.
FOUT FORMAAT ST
De nieter accepteert het opgegeven formaat niet.
U hebt het verkeerde papier in de nieter geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat.
FOUT FORMAAT MX
De mailbox accepteert het opgegeven formaat niet. Specificeer een geldig papierformaat. A4 of Letter
U hebt het verkeerde papier in de mailbox geplaatst. Plaats papier met een formaat dat in de mailbox kan worden gebruikt.
ONGELDIG FORMAAT
Papier in printer komt niet overeen met in driver gespecificeerde papier. Plaats xxx in lade xx.
U hebt het verkeerde papier geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat.
HANDINVOER
Plaats xx-papier in de handinvoer en druk op de toets GO.
U hebt het verkeerde papier in de multifunctionele lade geplaatst. Plaats papier met het juiste formaat in de multifunctionele papierlade.
GEEN DX-BAK
Installeer de duplexlade
De duplexlade is niet geplaatst. Installeer de duplexlade.
GEEN MAILBOX
Wijzig de taak of installeer de mailbox
De mailbox is niet geplaatst. Installeer de mailbox.
GEEN DRUMKIT
Er wordt geen drumkit waargenomen. Installeer een drumkit.
De drumkit is niet geplaatst. Installeer de drumkit.
GEEN FUSER
Er wordt geen fuser waargenomen. Installeer een fuser.
De fuser is niet geplaatst. Installeer de fuser.
GEEN SP-5000
Installeer de papierverdeler.
De papierverdeler is niet geplaatst. Installeer de papierverdeler.
GEEN BU-5000
Installeer de papierbrug
De papierbrug is niet geplaatst. Installeer de papierbrug.
GEEN FS-5050
Installeer de finisher of controleer dat de printer driver juist is geconfigureerd
De finisher is niet geplaatst. Installeer de finisher.
FOUT IN KAART
Fout bij openen van flashkaart. Controleer dat deze geformatteerd is en niet tegen schrijven beschermd.
De kaart kan niet worden geopend. Zet de printer uit en weer aan.
KAART WEG
De flashkaart is verwijderd terwijl de printer aanstond. Zet de printer uit en weer aan.
De kaart is verwijderd terwijl de printer aanstond. Zet de printer uit en weer aan.
BUFFER FOUT
Controleer de kabelaansluiting tussen printer en pc.
Storing in de communicatie met de interface. Controleer de instelling van de interface.
DOWNLOAD VOL
De downloadbuffer van de printer is vol. Plaats meer geheugen.
Het geheugen voor lettertypen is vol. Plaats meer geheugen.
FONTGEH. VOL
Het fontgeheugen is vol. Wis een aantal fonts of plaats meer geheugen in de printer.
Het geheugen voor lettertypen is vol. Plaats meer geheugen.
DATA NEGEREN
Controleer dat u de juiste driver gebruikt en/of plaats meer geheugen in de printer.
Er is een PostScript-fout opgetreden. Plaats meer geheugen.
GEHEUGEN VOL
Printergeheugen is vol. De printer kan de pagina niet afdrukken. Plaats meer geheugen.
Het geheugen is vol. Plaats meer geheugen.
PRINTER OVERRUN
Kies een lagere resolutie of stel de paginabescherming in de driver in op het juiste formaat.
Er is een storing binnen in de printer opgetreden. Gebruik een lagere resolutie of stel de paginabescherming in op het papierformaat dat u gebruikt.
AFLEGBAK VOL
Verwijder het papier uit de aangegeven uitvoerlade.
De aflegbak is vol. Neem het papier van de aflegbak.
FOUT IN HDD
Fout bij openen van HDD. Zet de printer uit en weer aan en controleer dat de HDD is geformatteerd.
Fout in communicatie met de interne harde schijf (HDD). Zet de printer uit en weer aan.
FOUT: HENDEL T2
Controleer dat de hendel in lade 2 is ingesteld op het gespecificeerde papierformaat.
Als u dik papier gebruikt, moet u het papierformaatwieltje op dik papier instellen.
FOUT MEDIATYPE
Specificeer de juiste papiersoort: xx
Plaats de juiste media/papiersoort.
FOUT IN DIMM
Controleer dat de DIMM goed is geïnstalleerd
De geplaatste DIMM is stuk of niet goed geïnstalleerd. Zet de printer uit en controleer de DIMM.
OPSLAG VOL
Er kunnen geen gegevens meer worden opgeslagen. Wis bestanden of formatteer opnieuw
De HDD of de Compact Flash is vol. Wis gegevens die u niet meer nodig hebt.

Verwante modellen

HL-3260N