DCP-340CW

Ik gebruik Mac OS X 10.3.3 of hoger met Java 1.4.2 of hoger en de draadloze wizard van Brother kan het apparaat niet vinden. Wat moet ik doen?

Controleer het volgende:

• Controleer of het Brother-apparaat aan staat.

• Zet de computer en het Brother-apparaat dichter bij elkaar en probeer het opnieuw.

• Druk de netwerkconfiguratiepagina van het Brother-apparaat af en controleer of de instellingen (zoals de draadloze instellingen en het ingestelde IP-adres) correct zijn voor uw netwerk. (Voor het afdrukken van een netwerkconfiguratiepagina klikt u hier.)
    Het probleem kan het gevolg zijn van onjuiste of dubbele IP-adressen. Controleer of de draadloze instellingen en het IP-adres goed zijn vastgelegd in het Brother-apparaat. Controleer ook of het IP-adres niet wordt gebruikt door andere apparatuur in het netwerk.

• Zorg ervoor dat de SSID op uw Macintosh op SETUP staat.

• Druk in de netwerkinstellingen van Mac OS X op de knop IPv6-configuratie van het tabblad "TCP/IP" en zet de adresinstellingen op Uit.

Verwante modellen

DCP-340CW, MFC-640CW