Home > Problemen oplossen > Vastgelopen papier > Er is papier vastgelopen in de multifunctionele lade

Er is papier vastgelopen in de multifunctionele lade

Gerelateerde modellen:MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Als het bedieningspaneel van het apparaat of Status Monitor aangeeft dat er papier vastgelopen is in de multifunctionele lade van het apparaat, volgt u deze stappen:

1. Verwijder het papier van de multifunctionele lade.
  2. Verwijder vastgelopen papier in en rond de multifunctionele lade.
    image
  3. Waaier de stapel papier door en plaats deze terug in de multifunctionele lade.
  4. Plaats opnieuw papier in de multifunctionele lade en zorg ervoor dat het papier de aanduidingen voor maximale papierhoogte (1) aan beide kanten van de lade niet overschrijdt.
    image
  5. Volg de instructies op de LCD van het apparaat.