DCP-J774DW

De datum en tijd instellen

(MFC-modellen)

De LCD geeft de datum en tijd weer. Als deze niet juist zijn, voer ze opnieuw in. U kunt de datum en tijd toevoegen aan elke fax die u verzendt door uw stations-ID in te stellen.

(DCP-modellen)

Als de machine was uitgeschakeld, kan de datum en tijd van de machine niet meer kloppen. Voer ze opnieuw in.

DCP-J572DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Datum en tijd (Datum & Tijd)]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Datum]. Druk op OK.
  3. Druk op image, image, image of image om het volgende te selecteren:
    1. Om de laatste twee cijfers van het jaar in te voeren, selecteert u deze en drukt u op OK. Om het jaar op te slaan, selecteert u [OK] en drukt u vervolgens op OK.
    2. Om de twee cijfers van de maand in te voeren, selecteert u deze en drukt u op OK. Om de maand op te slaan, selecteert u [OK] en drukt u vervolgens op OK.
    3. Om de twee cijfers van de dag in te voeren, selecteert u deze en drukt u op OK. Om de dag op te slaan, selecteert u [OK] en drukt u vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Tijd] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Om de vier cijfers van de tijd in te voeren (in 24-uursformaat), selecteert u deze cijfers door op image, image, image of image te drukken en selecteert u vervolgens [OK]. Druk op OK.
  6. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Datum en tijd (Datum & Tijd)]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Datum]. Druk op OK.
  3. Voer de laatste twee cijfers van het jaar met behulp van de kiestoetsen in en druk vervolgens op OK.
  4. Voer de twee cijfers voor de maand met behulp van de kiestoetsen in en druk vervolgens op OK.
  5. Voer de twee cijfers voor de dag met behulp van de kiestoetsen in en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op image of image om [Tijd] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  7. Voer de tijd (in 24-uursnotatie) via de kiestoetsen in en druk vervolgens op OK.
  8. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image [Instell.].
  2. Druk op image[Datum en tijd (Datum & Tijd)].
  3. Druk op [Datum].
  4. Voer op het touchscreen de laatste twee cijfers van het jaar in en druk op [OK].
  5. Voer op het touchscreen twee cijfers voor de maand in en druk op [OK].
  6. Voer op het touchscreen twee cijfers voor de dag in en druk op [OK].
  7. Druk op [Tijd].
  8. Voer de tijd (in 24-uursnotatie) via het touchscreen in.
    Druk op [OK].

(Voor kwart voor acht 's avonds voert u bijvoorbeeld 19:45 in.)

9. Druk op image.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW