TD-2130N

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Windows 10 käyttäjille : Täältä saat tiedostojen latausohjeita.
  • Päivitä tulostinohjain ja laiteohjelmapäivitystyökalu uusimpaan versioon.
  • Laitteessa on AirPrint™-tuki (Yhdelle tarralle ei välttämättä pysty tulostamaan koko Safarin näyttämää sivua tai sähköpostiviestin tekstiä yhdelle tarralle.) Tarvittavan ohjelmapäivityksen voi tehdä P-touch Update Softwarella (Macintosh) tai Laiteohjelman päivitystyökalulla (Windows-ympäristöön). Myös iOS tukee AirPrint™ -yhteyttä.
  • Windows 8.1 tiedote:
    Windows 8-ohjaimet ja apuohjelmat ovat Windows 8.1 yhteensopivia.