RJ-4040

Downloads

Selecteer uw besturingssysteem

Informatie

• Om uw printer te gebruiken, installeert u het printerstuurprogramma, P-touch Editor en de Printer Setting Tool.
  • Voor Windows 10-gebruikers: Klik hier voor informatie over het downloaden van bestanden.
  • Compatibel with AirPrint™ (Het kan zijn dan een complete webpagina of een e-mailbericht niet past op een enkel label.) U kunt de firmware bijwerken met de ‘P-touch Update Software’ (Macintosh) of de ‘Firmware Update Tool’ (Windows). U kunt AirPrint™ direct vanuit iOS gebruiken.
  • Windows 8.1 Information:
    Software voor Windows 8 is compatibel met Windows 8.1.