Ladattavat tiedostot

Käyttöjärjestelmä

Kieli

Apuohjelmat

Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
ABBYY FineReader Sprint asennusohjelma
ABBYY FineReader® Sprint - luo muokattavia, hakukelpoisia tiedostoja ja ekirjoja paperiskannauksista, PDF:istä ja digikuvista. Muunna taulukot, asettelut, numerot ja kuvat täsmällisesti. Poimi tekstiä helposti uutta käyttöä varten. Taustaprosessointi ja kuvien lataus yhdessä yhden napsautuksen automaation kanssa auttavat saamaan tehdyksi enemmän ja nopeammin.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
ABBYY PDF Transformer+ asennusohjelma
ABBYY PDF Transformer+ - yhdistää kaikki PDF:ien käsittelyyn tarvitut työkalut yhteen paikkaan. Luo, muokkaa, muunna, kommentoi ja jaa PDF-tiedostoja helposti. Salasanasuojaus ja digitaaliset allekirjoitukset auttavat suojaamaan asiakirjat. Vie moniin suosittuihin tiedostomuotoihin, kuten MS Word, Excel, eBook ja ePub.
23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Verkkoyhteyden korjaustyökalu
Tällä apuohjelmalla voit palauttaa tulostustoiminnot hyvin vähäisin toimenpitein. Tämä apuohjelma etsii ja päivittää Brother-laitteesi IP-osoitteen tulostinohjaimessa.
31/10/2023
(1.2.27.0)
1.47
MB
PaperPort™ asennusohjelma
Ohjelmalla asennetaan PaperPort™-sovellus internetistä.
14/11/2023
(1.0.30.0)
1.99
MB
ControlCenter4 päivitystyökalu
Ohjelmapäivitys ControlCenter4 varten jolla parannetaan ohjelman toimintaa.
08/11/2021
(4.6.46.1)
75.57
MB
Asennuksen poistotyökalu
Asennuspoistotyökalu on hyödyllinen jos tulostinohjain asennetaan uudestaan Windowsin Plug and Play-toiminnolla.
14/11/2023
(1.0.65.0)
1.08
MB
Brother iPrint&Scan
Tällä sovelluksella voi käyttää tulostus-, skannaus- ja työnkulkutoimintoja.
19/04/2024
(11.1.1.1)
374.58
MB
Nimi Kuvaus Julkaisupäivä
(Versio)
Koko
Ohjaimen kielen vaihtotyökalu
Tämä työkalu antaa sinun vaihtaa kirjoittimen* ja skannerin ohjainten kielet.
*lukuunottamatta BR-Script-ohjainta, Generic-ohjainta
MB