Ladattavat tiedostot

ABBYY FineReader Sprint asennusohjelma

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
ABBYY FineReader Sprint asennusohjelma
ABBYY FineReader® Sprint - luo muokattavia, hakukelpoisia tiedostoja ja ekirjoja paperiskannauksista, PDF:istä ja digikuvista. Muunna taulukot, asettelut, numerot ja kuvat täsmällisesti. Poimi tekstiä helposti uutta käyttöä varten. Taustaprosessointi ja kuvien lataus yhdessä yhden napsautuksen automaation kanssa auttavat saamaan tehdyksi enemmän ja nopeammin.
Suomi23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Päivityshistoria
Versio 1.0.1.0

Versio 1.0.0.0
Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit)

Yhteensopiva malli

ADS-2400N, ADS-2800W

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Irrota Brother-laite tietokoneesta, jos liitäntäkaapeli on jo kytketty.

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa