Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Laiteohjelmiston Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
Suomi09/04/2020
(L)
18.83
MB
Päivityshistoria
09/04/2020 Main: L
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.

• 07/02/2019 Main: K
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.

• 11/07/2013 Main: J
  • Tukee Google Cloud Print™in uutta todentamismenettelyä
  • Vähentää paperin juuttumisen todennäköisyyttä faxviestin tulostuksessa.

• 08/11/2012 Main: H
  • Parantaa mustekasetin havaitsemisen.
  • Parantaa tiedostonsiirtonopeuden Skannaa verkkoon -tomintoa käytettäessä.
  • Korjaa ongelman, joka ilmestyi värillistä faksia tulostettaessa.
  • Lisää Google Cloud Print™ -tukea googlemail.com käyttäjille.
  • Parannettu tulostuslaatu.
  • Korjaa ongelman, jossa muistikortin esikatselukuva ei ollut oikea esikatselutoimintoa käytettäessä.
  • Korjaa ongelman, joka ilmeni, kun käytettiin tietokone, jossa on Windows® 8.

• 10/11/2011 Main: F
  • Tulostuslaadun yleinen parantaminen.
  • Lisää tukea Google Cloud Print™:lle.
  • Lisätty AirPrint™ -tuki.
  • Korjaa ongelman, joka esiintyi kun yhdistettiin laite langattomaan verkkoon (IEEE 802.11b/g/n) WEP-salauksella.

• 13/10/2011 Main: C
  • Tulostuslaadun yleinen parantaminen.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit)

Laiteohjelmistoversion tunnistaminen

Napsauttamalla tätä saat ohjeet laiteohjelmistoversion tunnistamiseen.

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Tarkista että laite johon ohjelma päivitetään on vapaana. Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun päivitys alkaa.

• Tarkista seuraavat asiat tietokoneesta.
      • Valitse Tulostin - Ominaisuudet ja tarkista, että tulostin toimii oikein tulostamalla testisivu.
      • Sulje kaikki sovellutukset ja taustalla pyörivät ohjelmat.
      • Jos käytössä on Windows XP SP2:n palomuuri tai joku muu palomuuri, poista se käytöstä.

• Tarkista seuraavat asiat Brother-laitteessa ennen ohjelman päivittämistä.
      • Laitteen muistissa ei ole vastaanotettuja faksiviestejä. Muistin käytön tarkastaminen on esitetty laitteen käyttöoppaassa.
      • Laitteen muistissa ei ole lähetettäviä faksiviestejä (ajastettua lähetystä tai odottavaa uudelleenlähetystä).
      • Puhelinvastaajassa ei ole yhtään puheviestiä. Puheviestien poistaminen on esitetty laitteen äyttöohjeessa.
      • Laite ei pidä puhelinlinjaa varattuna tai ole valitsemassa numeroa.
      • Laitteella ei olla skannaamassa dokumenttia.
      • Laitteella ei olla kopioimassa tai kopioasetuksia muutetaan.
      • Mediakorttiasemassa ei saa olla muistikortteja.
      • Kukaan ei ole muuttamassa laitteen asetuksia.
      • Puhelinlinja ei ole varattuna. Irrota puhelinjohto asennuksen ajaksi jotta puhelimen soiminen ei estäisi asennusta.
      • Laitteen näytössä ei ole laitehäiriöilmoituksia.
      • Jos käytät Macintosh-tietokonetta, siihen pitää asentaa vakio tulostinohjain tai CUPS-tulostinohjain.

Päivitettäessä laitteen muistista poistuu seuraavat tiedot.

• Yhteysraporttikooste

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa