Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Laiteohjelmiston Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Ohjelmalla päivitetään Brotherin sisäinen ohjelma internetin kautta. Ohjelma hakee laitteeseesi uuden ohjelman Brotherin nettipalvelimesta.
Suomi11/09/2014
(1.22/1.03)
18.83
MB
Päivityshistoria
11/09/2014 Main: 1.22 / Sub: 1.03
  • Parannusta laitteen suorituskykyyn.

• 14/11/2013 Main: 1.21 / Sub: 1.03
  • Parannusta laitteen suorituskykyyn.

• 09/07/2012 Main: 1.18 / Sub: 1.03
  • Korjaa ongelmia, jotka ilmenevät Web Based Managementiä käytettäessä.
  • Korjaa ongelmia, jotka esiintyivät IPv4-suodatustoimintoa käytettäessä.
  • Pienempi muutos sisäisen ohjelmiston hallinnassa.
  • Parannettu tulostuslaatu.
  • Parannettu USB-kaapelin kytkemisen havaitseminen.

• 10/11/2011 Main: 1.17 / Sub: 1.03
  • Tulostuslaadun yleinen parantaminen.
  • Päivitys, joka vaikuttaa siihen milloin "Väri loppu" ilmoitus ilmestyy.

• 30/03/2011 Main: 1.14 / Sub: 1.03
  • Väriaineen tarttumista paperiin on parannettu.
  • Korjaa virheen, jossa nestekidenäytössä ei näytetä virheviesti, kun väriainekasetteja ei ole asennettu.
  • Parantaa tulostuslaatua, kun tulostaa käyttäen Suoratulostustoimintoa.

• 27/01/2011 Main: 1.11 / Sub: 1.02
  • Muuttaa tulostuksen hallintamenetelmää.

• 23/12/2010 Main: 1.10 / Sub: 1.02
  • Korjaa ongelman, joka voi esiintyä Testitulosteen kanssa.
  • Parantaa paperinsyötön suoritusta.
  • Korjaa ongelma, jossa LCD-näyttö ei näyttänyt kenoviivaa kunnolla, kun siirryttiin langattoman ohjattuun asennukseen.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit)

Laiteohjelmistoversion tunnistaminen

Napsauttamalla tätä saat ohjeet laiteohjelmistoversion tunnistamiseen.

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Tarkista että laite johon ohjelma päivitetään on vapaana. Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun päivitys alkaa.

• Tarkista seuraavat asiat tietokoneesta.
      • Valitse Tulostin - Ominaisuudet ja tarkista, että tulostin toimii oikein tulostamalla testisivu.
      • Sulje kaikki sovellutukset ja taustalla pyörivät ohjelmat.
      • Jos käytössä on Windows XP SP2:n palomuuri tai joku muu palomuuri, poista se käytöstä.

• Tarkista seuraavat asiat Brother-laitteessa ennen ohjelman päivittämistä.
      • Kukaan ei ole muuttamassa laitteen asetuksia.
      • Laitteen näytössä ei ole laitehäiriöilmoituksia.
      • Laite ei vastaanota tai suorittaa tehtäviä
      • Laitteella ei tulosteta.
      • Jos käytät Macintosh-tietokonetta, siihen pitää asentaa vakio tulostinohjain tai CUPS-tulostinohjain.

Päivitettäessä laitteen muistista poistuu seuraavat tiedot.

• Suojattu tulostu -data, joka on tallennettu muistiin

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa