Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Työkaluohjelmalla päivität tulostimen laiteohjelman helposti USB-liitännän kautta. Ennen päivitystä tulostin on asennettava tietokoneen tulostimeksi USB-liitäntää käyttäen.
Koskee laitemalleja joissa on tarramallinsiirtotoiminto:
Varmuuskopioi siirretyt mallit ennen laiteohjelmapäivitystä.
Suomi08/03/2024
(1.35)
5.03
MB
Päivityshistoria
Versio 1.35
  • Fontit on myös päivitettävä käyttäen Fonttien päivitystyökalua.
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.

• Versio 1.27
  • Fontit on myös päivitettävä käyttäen Fonttien päivitystyökalua.
  • Lisätty uusi ominaisuus. (GB18030-2022)
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.

• Versio 1.20
  • Tukee EPL/DPL emulaatiota.
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.

• Versio 1.14
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.
  • ZPL®-komentotukea parannettu.

• Versio 1.13
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit)

Yhteensopiva malli

TD-4410D

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

Kun olet lukenut lisenssisopimuksen, valitse "Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa" jolloin tiedoston lataaminen käynnistyy. Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, valitse linkki "Jos lataaminen ei ala automaattisesti, napsauta tätä.".

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa