Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Työkaluohjelmalla päivität tulostimen laiteohjelman helposti USB-liitännän kautta. Ennen päivitystä tulostin on asennettava tietokoneen tulostimeksi USB-liitäntää käyttäen.
Koskee laitemalleja joissa on tarramallinsiirtotoiminto:
Varmuuskopioi siirretyt mallit ennen laiteohjelmapäivitystä.
Suomi24/07/2023
(1.83)
2.56
MB
Päivityshistoria
Versio 1.83
  • Fontit on myös päivitettävä käyttäen Fonttien päivitystyökalua.
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.

• Versio 1.82
  • Uusien nauhakasettien käyttämiseksi sinun täytyy ensin päivittää tulostinohjain, P-touch Editor ja laiteohjelma.

• Versio 1.80
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.

• Versio 1.79
  • Tukee uusia tarranauhakasetteja. Lisätietoja mallin Pika-asennusoppaasta tai Käyttöoppaasta, jotka löydät sivultamme [Käyttöohjeet].
  • Uusien nauhakasettien käyttämiseksi sinun täytyy ensin päivittää tulostinohjain, P-touch Editor ja laiteohjelma.

• Versio 1.75
  • Päivitys sisältää korjauksia ohjelman virheisiin ja parannuksia toimintaan.
  • Talleta kirjoittamasi teksti ennen kuin päivität laiteohjelman.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012

Yhteensopiva malli

PT-D800W

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

Miten tarkistan laiteohjelmaversion:

1. Kytke tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käynnistä tulostin.
    2. Avaa P-touch Editor ja valitse [Ohje]-valikosta kohta [Ohjelmistotietojen etsiminen].
    3. Napsauta [Nouda tiedot].
    4. Kohdasta [Tulostimen tila] ja sieltä [Kohteen nimi:] valitaan tulostin; kohdasta [ProgVer] näet laiteohjelman version.

Kun olet lukenut lisenssisopimuksen, valitse "Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa" jolloin tiedoston lataaminen käynnistyy. Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, valitse linkki "Jos lataaminen ei ala automaattisesti, napsauta tätä.".

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa