Ladattavat tiedostot

Tulostinohjaimen asennuspoistotyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostinohjaimen asennuspoistotyökalu
Ohjelmalla voidaan purkaa tulostinohjaimen asennus täydellisesti. Suosittelemme poistamaan ohjaimen tällä ohjelmalla jos ennen asennettu ohjain vaihdetaan uuteen.
English21/08/2009
(1.04)
0.16
MB
Päivityshistoria
Versio 1.04

Versio 1.03

Versio 1.00
Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit), Windows XP (64-bit), Windows 2000, Windows Me, Windows 98, Windows Server 2003 (32-bit), Windows Server 2003 (64-bit)

Yhteensopiva malli

HL-2030, HL-2035, HL-5030

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Luo tietokoneen kiintolevyasemaan tilapäinen kansio, jonne ladattu itsepurkautuva tiedosto tallennetaan (esim. C:\brodnt).

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa