Downloads

Machinesoftware

Volg de onderstaande stappen om de software te downloaden

Stap 1Controleer alle informatie.

TitelOmschrijvingTaalReleasedatum
(Versie)
Grootte
Machinesoftware
Deze software is de update-software voor de machine. We adviseren de software bij te werken naar de nieuwste versie.
Nederlands31/03/2021
(1.819)
8.63
MB
Informatie over updates
Versie 1.819
  • Raadpleeg voor informatie over de wijziging de informatie over updates in de installatie-aanwijzingen die worden geopend nadat u het bestand hebt gedownload.
  • Ondersteunde besturingssystemen

Mac OS X (10.9), Mac OS X (10.10), Mac OS X (10.11), macOS 10.12, macOS 10.13, macOS 10.14, macOS 10.15, macOS 11, macOS 12, macOS 13, macOS 14

Verwante modellen

CM260, CM300

Stap 2Lees dit voordat u de software downloadt.

Opmerkingen voor het downloaden
    Hoe u het stuurprogramma downloadt
    1. Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) en klik vervolgens op de knop "Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden" als u daarmee akkoord bent.
    2. Het downloaden van het bestand begint.
    3. Nadat u het bestand hebt gedownload, leest u de installatie-aanwijzingen die zijn geopend.

Stap 3Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden