Downloads

Compleet pakket van drivers & software (Aanbevolen)

Volg de onderstaande stappen om de software te downloaden

Stap 1Controleer alle informatie.

TitelOmschrijvingTaalReleasedatum
(Versie)
Grootte
Compleet pakket van drivers & software (Aanbevolen)
Wij adviseren u deze download om de beste functionaliteit uit uw Brother apparaat te halen. Dit is een uitgebreid bestand met beschikbare stuurprogramma's en software voor het Brother apparaat.
Nederlands26/06/2020
(D)
502.64
MB
Updategeschiedenis
Versie D

Versie C2

Versie C

Versie B
Ondersteunde besturingssystemen

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 SP1 (32bit) , Windows 7 SP1 (64bit), Windows XP SP3 (32-bit), Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (64-bit), Windows Server 2012 (64-bit), Windows Server 2008 R2 (64-bit)

Verwante modellen

ADS-2200, ADS-2700W

Inhoud

TWAIN Scannerdriver, WIA Scannerdriver, Software voor externe installatie

Stap 2Lees dit voordat u de software downloadt.

Opmerkingen voor het downloaden

• De precieze aanwijzingen kunnen per versie van het besturingssysteem verschillen.
  • U moet als beheerder aangemeld zijn.
  • Koppel de Brother-machine los van de computer als u al een interfacekabel had aangesloten.
  • Voor Windows Server® gebruikers
    Klik hier voor installatie-instructies.

Stap 3Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden