Volg de onderstaande stappen om de software te downloaden

Stap 1Controleer alle informatie.

TitelOmschrijvingTaalReleasedatum
(Firmwareversie)
Grootte
Firmware Update Tool
Dit programma vernieuwt de programmatuur van uw Brother machine door deze naar uw machine te sturen.
Nederlands20/09/2023
(L)
81.63
MB
Updategeschiedenis
20/09/2023 Main: L
  • Prestatieverbetering apparaat.

• 25/07/2023 Main: K
  • Prestatieverbetering apparaat.

• 25/04/2022 Main: J
  • Prestatieverbetering apparaat.

• 08/07/2020 Main: H
  • Oplossing voor software bugs.

• 25/12/2019 Main: G
  • Oplossing voor software bugs.

• 16/01/2019 Main: E
  • Oplossing voor software bugs.

• 04/10/2018 Main: D
  • Oplossing voor software bugs.

• 06/04/2018 Main: C
  • Oplossing voor software bugs.

• 21/09/2017 Main: B
  • Oplossing voor software bugs.
  • Ondersteunde besturingssystemen

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 SP1 (32bit) , Windows 7 SP1 (64bit), Windows XP SP3 (32-bit), Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (64-bit), Windows Server 2012 (64-bit)

Hoe u de versie van de firmware bepaalt

Klik hier als u wilt weten hoe u de versie van de firmware te weten komt.

Stap 2Lees dit voordat u de software downloadt.

Opmerkingen voor het downloaden

• Zorg dat het apparaat waarvoor u de firmware gaat updaten, niet bezig is. Zorg verder dat het apparaatgeheugen leeg is wanneer u het firmware-updateprogramma uitvoert.

• U kunt de firmware niet updaten tenzij uw apparaat aan de volgende voorwaarden voldoet.
      • Het apparaat is niet bezig met het scannen van een document.
      • Het instellingenmenu wordt niet weergegeven op het apparaat.
      • Er is geen foutbericht op het LCD.
      • De machine ontvangt of verwerkt gegevens niet.
      • Scannerdriver moet op uw computer zijn geïnstalleerd.
      • Zorg verder dat het apparaatgeheugen leeg is wanneer u het firmware-updateprogramma uitvoert.

Stap 3Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden