Downloads

ABBYY FineReader Pro Installatie hulpprogramma

Volg de onderstaande stappen om de software te downloaden

Stap 1Controleer alle informatie.

TitelOmschrijvingTaalReleasedatum
(Versie)
Grootte
ABBYY FineReader Pro Installatie hulpprogramma
ABBYY FineReader® Pro - software helpt u op eenvoudige wijze papieren documenten te scannen, ze te rangschikken, de scankwaliteit te verbeteren, ze te converteren in bewerkbare bestandsindelingen, zoals PDF, MS Word en Excel wat u tijd en gedoe bespaart om de documenten over te tikken.
Nederlands23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Updategeschiedenis
Versie 1.0.1.0

Versie 1.0.0.0
Ondersteunde besturingssystemen

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit)

Verwante modellen

ADS-3000N, ADS-3600W

Stap 2Lees dit voordat u de software downloadt.

Opmerkingen voor het downloaden

• De precieze aanwijzingen kunnen per versie van het besturingssysteem verschillen.
  • U moet als beheerder aangemeld zijn.
  • Koppel de Brother-machine los van de computer als u al een interfacekabel had aangesloten.

Stap 3Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden