Hem > Felsökning

Felsökning

Använd detta kapitel för att lösa typiska problem som du kan stöta på när du använder din skrivare. Du kan åtgärda de flesta problem på egen hand.

VIKTIGT

Du måste ringa till Brothers kundtjänst eller din lokala Brother-återförsäljare för att få teknisk hjälp.

Om du använder tillbehör som inte är Brother-produkter kan utskriftskvaliteten, maskinvarans prestanda och maskinens pålitlighet påverkas.

image

Om du behöver mer hjälp, gå till support.brother.com.

Börja med att kontrollera följande:

• Maskinens nätkabel är korrekt ansluten och maskinen är påslagen. imageimage Snabbguide
  • Allt skyddsmaterial har avlägsnats. imageimage Snabbguide
  • Pappret har fyllts på korrekt i pappersfacket.
  • Gränssnittskablarna är säkert anslutna till maskinen och datorn, eller att den trådlösa anslutningen har konfigurerats på både maskinen och datorn.
  • Fel- och underhållsmeddelanden

Fastställ problemet om du inte löste det genom att använda kontrollistan och imageimage Närliggande information