ALGEMEEN

Functie Afdrukken/ kopiëren/ scannen/ faxen/ PC-Fax
Printertype Laser
Scanmethode CIS
Afmetingen met doos (B x D x H) 566 mm (B) x 614 mm (D) x 716 mm (H)
22,3 inch (B) x 24,2 inch (D) x 28,2 inch (H)
Afmetingen zonder doos 432 (B) x 487 (D) x 482 (H) mm
17,0 inch (B) x 19,2 inch (D) x 19,0 inch (H)
Gewicht met doos 39,9 kg/88,0 lb
Papiercapaciteit 250 pagina's
Capaciteit MP-bak 50 vel (normaal)/ 3 vel (enveloppen)
Capaciteit optionele papierlade 500 pagina's
Papiercapaciteit uitvoer 150 vel bedrukte zijde beneden (80 g/m2)
Capaciteit automatische documentinvoer 35 vel
Papierformaat (standaardlade) A4, Letter, JISB5, ISOB5, A5, ISOB6, A6, Executive, Legal, Folio
Papierformaat (optionele lade) A4, Letter, JISB5, ISOB5, A5, ISOB6, Exe, Legal, Folio
Papierformaat (MP-bak) Breedte 69,8 tot 216 mm (2,75" tot 8,50") / Hoogte 116 tot 406,4 mm (4,57" tot 16,0")
Papiergewicht Standaardlade 60 tot 105 g/m² (16 tot 28 lb)
Optionele lade 60 tot 105 g/m² (16 tot 28 lb)
MF-lade 60 tot 163 g/m² (16 tot 43 lb)
Documentformaat (ADF) Breedte 5,8" tot 8,5", 147,3 tot 215,9 mm / Hoogte 5,8" tot 14,0", 147,3 tot 356,0 mm
Geheugen 64 MB (RAM)
Geheugenbackup met batterij Ja (maximaal 96 uur, alleen voor standaardgeheugen)
LCD 16 tekens x 2 regels
Pc-interface Hi-Speed USB 2.0, Ethernet 10/100BaseTX, extern antwoordapparaat, USB-host
Automatisch dubbelzijdig Afdrukken

FAX

Modemsnelheid 33.600 bps
Zendsnelheid Circa 2 sec. (Standaardresolutie Brother No. 1, JBIG)
Coderingssysteem MH / MR / MMR / JBIG / JPEG
Grijswaardenschaal 256
Tijdklok *1 Ja (maximaal 50 timers)
Rondsturen *1 Ja (366 locaties = Directkiezen + Snelkiezen + Handmatig rondsturen)
Verzenden vanuit geheugen *1 Maximaal 400 pagina's (ITU-T Test Chart, standaardresolutie, JBIG)
Maximaal 500 pagina's (Brother Chart No. 1, standaardresolutie, JBIG)
Directkiezen 16 (8 x 2) locaties
Snelkiezen Maximaal 300 locaties
Tweevoudige werking *1 Ja
ECM-modus (foutencorrectie) Ja
Groepsnummers Maximaal 20 groepen
Fax Doorzenden *1 Ja
Van afstand oproepen N.v.t.
Toegang op afstand Ja
Tweezijdig faxen N.v.t.

PRINTER

Snelheid (A4/LTR) *2 Monochroom Maximaal 20 ppm/ maximaal 21 ppm
Kleur Maximaal 20 ppm/ maximaal 21 ppm
Resolutie 600x600 dpi, 2400 dpi (2400 x 600) kwaliteit
Emulatie PCL6, BR-Script 3
Automatisch tweezijdig afdrukken Ja
Hulpprogramma voor printerdriver Hulpprogramma voor kleurrestrictie van printerdriver, hulpprogramma voor kleurregeling van printerdriver

KOPIËREN

Resolutie Afdrukken: max. 1200 x 600 dpi
Scannen: max. 600 x 600 dpi
Verkleining/ Vergroting 25% - 400% in stappen van 1%
Automatisch tweezijdig kopiëren N.v.t.
Meerdere kopieën (stapelen) maximaal 99
Meerdere kopieën (n op 1) Ja
Meerdere kopieën (sorteren) Ja

SCANNER

Kleur/Zwart-wit Kleur
Resolutie Optisch Via glasplaat Max. 1200 x 2400 dpi (kleur en zwart-wit)
Via ADF Max. 1200 x 600 dpi (kleur en zwart-wit)
Geïnterpoleerd 19.200 x 19.200 dpi
Tweezijdig scannen N.v.t.
Grijswaardenschaal 256
TWAIN-compatibel Ja (TWAIN en WIA voor Windows® XP, Windows Vista®)
Viewer (met OCR) Nuance™ ScanSoft™ PaperPort™11SE (voor Windows®)
Presto!® PageManager® 7 (voor Macintosh®)
Scannen naar e-mail Ja
Scannen naar e-mailserver (I-Fax) N.v.t.
Scannen naar afbeelding Ja
Scannen naar OCR Ja
Scannen naar bestand Ja
Scannen naar FTP Ja
Scannen naar USB Ja

PC-FAX

Voor Windows®-gebruikers Ja (verzenden en ontvangen)
Voor Macintosh®-gebruikers Ja (verzenden)

USB-DIRECT-INTERFACE

PictBridge Ja
Direct Print PDF versie 1.6, JPEG, Exif+JPEG, PRN (gemaakt door AC-printerdriver), TIFF (MH/ gescand door Brother-model)

BEVEILIGING

Instellingenslot Ja
Beveiligd functieslot N.v.t.

NETWERK

Netwerkverbinding NC-6500h Type 2 (bekabeld)
Printer delen Ja
Scanner delen Ja
PC-FAX (verzenden) delen Ja
PC-FAX (ontvangen) delen Ja (alleen Windows®)
LDAP N.v.t.
Ondersteunde protocollen IPv4 ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS, NetBIOS Name Resolution, DNS Resolver, mDNS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP, IPPS, FTP-server, SSL/TLS, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, TELNET, SNMPv1, HTTP-/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client, APOP, LLTD Responder, Raw Port (pc-scanner), FTP-client
IPv6 (Standaard uitgeschakeld) NDP, RA, DNS, mDNS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP, IPPS, FTP-server, SSL/TLS, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, TELNET, SNMPv1, HTTP-/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client, APOP, LLTD Responder, Raw Port (pc-scanner)

Besturingssysteem

Voor Windows®-gebruikers Windows® 2000 Professional, Windows® XP Home Edition, Windows® XP Professional, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows Vista®, Windows Server® 2003 (alleen afdrukken via netwerk)
Voor Macintosh®-gebruikers Mac OS® X 10.2.4 of hoger
Voor Linux-gebruikers Linux-printerdriver voor het printsysteem CUPS (x86-, x64-omgeving) Linux-printerdriver voor het printsysteem LPD/LPRng (x86-, x64-omgeving)

Verbruiksartikelen (bij gebruik van A4/Letter)

Toner standaard Circa 2500 pagina's bij 5% dekking (BK)
Circa 1500 pagina's bij 5% dekking (CMY)
Toner hoge capaciteit Circa 5000 pagina's bij 5% dekking (BK)
Circa 4000 pagina's bij 5% dekking (CMY)
Drumeenheid Circa 17.000 pagina's (1 pagina/taak)
Belteenheid Circa 50.000 pagina's A4/Letter
Opvangbak voor tonerafval Circa 20.000 pagina's bij 5% dekking voor CMYK elk

SYSTEEMVEREISTEN

Systeemvereisten computer PDF
Softwarevereisten PDF
Opmerking: *1 : Niet beschikbaar voor kleurenfax
*2 : De precieze afdruksnelheid hangt af van het soort document dat u afdrukt.