Algemene specificaties

Printertype

Inkjet

Printkop
Zwart-wit

Piëzo met 210 spuitmondjes x 1

Kleur

Piëzo met 70 spuitmondjes x 3

Geheugencapaciteit

128 MB

Voedingsbron

AC 220 tot 240 V 50/60 Hz

Stroomverbruik *1

• DCP-J1200W

Kopiëren *2: Circa 13 W

Gereed *3: Circa 2,5 W

Slaapstand *3: Circa 0,8 W

Stroom Uit *3 *4: Circa 0,2 W

Afmetingen
  • DCP-J1200W

image

Gewicht
  • DCP-J1200W

6,5 kg

Geluidsniveau
Geluidsdruk
Afdrukken

56 dB (A) (Circa) *5

Geluidsvermogen *6
Afdrukken *7
  • [Zwart-wit] LWAd = 6,71 B(A), [Kleur] LWAd = 6,41 B(A)

(Printer met een serienummer waarvan de laatste negen cijfers lager zijn dan G1H783787.)

• [Zwart-wit] LWAd = 6,55 B(A), [Kleur] LWAd = 6,27 B(A)

(Printer met een serienummer waarvan de laatste negen cijfers gelijk zijn aan of groter zijn dan G1H783787.)

Temperatuur
In bedrijf

10 tot 35 °C

Beste afdrukkwaliteit

20 tot 33 °C

Luchtvochtigheid
In bedrijf

20 tot 80% (niet condenserend)

Beste afdrukkwaliteit

20 tot 80% (niet condenserend)

*1
Gemeten wanneer het apparaat is aangesloten op de USB-interface. Het stroomverbruik kan enigszins afwijken, afhankelijk van de gebruiksomgeving of slijtage van onderdelen.
*2
Bij gebruik van enkelzijdig afdrukken, resolutie: standaard / document: ISO/IEC 24712 afgedrukt patroon.
*3
Gemeten volgens IEC 62301, versie 2.0.
*4
Zelfs wanneer het apparaat uitstaat, wordt deze van tijd tot tijd automatisch ingeschakeld voor onderhoud van de printkop en vervolgens weer uitgeschakeld
*5
Lawaai afhankelijk van afdrukomstandigheden.
*6
Gemeten in overeenstemming met de methode beschreven in DE-UZ 205.
*7

<Afdruksnelheid>

DCP-J1200W: 16,0 ipm (zwart-wit) / 9,0 ipm (kleur)

Deze afdruksnelheden zijn gemeten in overeenstemming met de specificaties van Der Blaue Engel (DE-UZ 205).

Documentgrootte

Documentgrootte
Breedte glasplaat

max. 215,9 mm

Lengte glasplaat

max. 297 mm

Specificaties afdrukmedia

Papierinvoer

Papierlade

Papiertype *1

Normaal papier, inkjetpapier (gecoat papier), glanzend papier, kringlooppapier

Papierformaat

A4, Letter, Executive, A5, A6, Enveloppen (C5, Com-10, DL, Monarch), Foto (10 x 15 cm), Foto 2L (13 x 18 cm), Indexkaart (13 x 20 cm)

Maximale papiercapaciteit

Max. 150 vel normaal papier van 80 g/m²

Papieruitvoer *1

Max. 50 vel normaal papier van 80 g/m² (naar lade uitgevoerd met de bedrukte zijde naar boven)

*1
Bij glanzend papier moet u de afdrukken meteen uit de uitvoerlade verwijderen om vlekken te vermijden.

Kopieerspecificaties

Kleur/Zwart-wit

Ja/Ja

Breedte kopie

204 mm *1

Meerdere kopieën

Max. 99 pagina's

Vergroten/verkleinen

25% tot 400% (in stappen van 1%) *2

Resolutie

Kan maximaal 1.200 × 1.800 dpi afdrukken

*1
Bij kopiëren op A4-formaat.
*2
Wanneer u kopieert met Brother iPrint&Scan Desktop en Brother Mobile Connect.

Scannerspecificaties

Kleur/Zwart-wit

Ja/Ja

TWAIN-compatibel

Ja

(Windows 7 SP1 / Windows 8.1 / Windows 10)

WIA-compatibel

Ja

(Windows 7 SP1 / Windows 8.1 / Windows 10)

Kleurintensiteit

30-bits kleurverwerking (invoer)

24-bits kleurverwerking (uitvoer)

Grijstinten

10-bits kleurverwerking (invoer)

8-bits kleurverwerking (uitvoer)

Resolutie

Max. 19.200 × 19.200 dpi (geïnterpoleerd) *1 *2

Max. 1.200 × 2.400 dpi (optisch)

Scanbreedte en -lengte

(Enkelzijdig document)

Breedte: max. 213,9 mm

Lengte: max. 295 mm

*1
Maximaal 1200 × 1200 dpi scannen met de WIA-driver in Windows 7 SP1, Windows 8.1 en Windows 10 (een resolutie tot 19200 × 19200 dpi kan worden geselecteerd met het hulpprogramma van de scanner).
*2
Bij een hogere scanresolutie kan het scanbereik afnemen.

Printerspecificaties

Resolutie

Max. 1.200 × 6.000 dpi (alleen Windows)

Afdrukbreedte *1

204 mm

Zonder rand *2: 210 mm

Zonder rand

A4, Letter, A6, Foto (10 x 15 cm), Foto 2L (13 x 18 cm), Indexkaart (13 x 20 cm)

Afdruksnelheid

Raadpleeg de pagina van uw model op uw lokale Brother-website.

*1
Bij afdrukken op A4-formaat.
*2
Wanneer de optie Zonder rand is ingeschakeld.

Interfacespecificaties

USB *1 *2

Gebruik een USB 2.0-interfacekabel die niet langer is dan 2 m.

Draadloos LAN

IEEE 802.11b/g/n (Infrastructuurmodus)

IEEE 802.11g/n (Wireless Direct)

*1
Uw apparaat heeft een Hi-speed USB 2.0-interfacekabel. Het apparaat kan ook worden aangesloten op een computer die beschikt over een USB 1.1-interface.
*2
USB-poorten van andere merken worden niet ondersteund.

Netwerkspecificaties

image
  • U kunt uw apparaat aansluiten op een netwerk om te printen en scannen via het netwerk.

Netwerkbeveiliging (draadloos)

SSL/TLS (IPPS, HTTPS)

Beveiliging van het draadloze netwerk

SSID (32 tekens), WEP 64/128 bits, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES)

Hulpprogramma voor configuratie van draadloos netwerk WPS