Ondersteuning en downloads

PT-2730

Downloads

Hier downloadt u de nieuwste drivers, hulpprogramma's en firmware.

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hier vindt u veelgestelde vragen en informatie voor het oplossen van problemen.

Handleidingen

Handleidingen

Hier vindt u de handleidingen voor uw product.

Verbruiksartikelen en toebehoren

Verbruiksartikelen en toebehoren

Hier komt u meer te weten over de verbruiksartikelen, accessoires en opties voor uw product.

Ondersteunde besturingssystemen

Ondersteunde besturingssystemen

Hier ziet u welke besturingssystemen uw product ondersteunt.

Specificaties

Specificaties

Hier ziet u de gedetailleerde specificaties van uw product.

Informatie

• Drivers en software voor MacOS Sierra 10.12 zal beschikbaar zijn medio oktober/november 2016. Als u al drivers en software heeft geïnstalleerd in OS X 10.11, kunt u blijven printen na de upgrade naar MacOS 10.12. Echter, heeft u een Mac met MacOS 10.12 zonder drivers en software, kunt u de oude drivers en software voor OS X 10.11 niet installeren.
  • Ondersteunde besturingssystemen