HL-5440D

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Windows 10 -yhteensopivuus
    Päivitettäessä Windows 7 tai Windows 8.1 versioon Windows 10, jotkut ohjaimien toiminnot ja apuohjelmat voivat lakata toimimasta. Varminta on poistaa kaikki Windows 7 tai Windows 8.1-ympäristöön asennetut ohjaimet ja apuohjelmat ennen Windows 10-päivitystä.

Jos tulostus tai skannaus lakkaa toimimasta Windows 10-päivityksen jälkeen, asenna ohjaimet uudelleen seuraavan UKK-sivun ohjeiden mukaan.
    > Katso asennusohjeet täältä.

Uutuudet

Driver Install ToolLinux (rpm) / Linux (deb)