HL-5440D

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Windows 10 -yhteensopivuus
    Päivitettäessä Windows 7 tai Windows 8.1 versioon Windows 10, jotkut ohjaimien toiminnot ja apuohjelmat voivat lakata toimimasta. Varminta on poistaa kaikki Windows 7 tai Windows 8.1-ympäristöön asennetut ohjaimet ja apuohjelmat ennen Windows 10-päivitystä.

Jos tulostus tai skannaus lakkaa toimimasta Windows 10-päivityksen jälkeen, asenna ohjaimet uudelleen seuraavan UKK-sivun ohjeiden mukaan.
    > Katso asennusohjeet täältä.

Uutuudet

01/11/2017
Asennuksen poistotyökaluWin10 / Win10 x64 / Win8.1 / Win8.1 x64 / Win8 / Win8 x64
01/11/2017
Asennuksen poistotyökaluWin7 / Win7 x64 / Vista / Vista x64 / XP / XP x64