Brother Solutions Center

Támogatás és letöltések

A Brother PSIRT sebezhetőségre vonatkozó közzétételi szabályzata

 

 

Ez a szabályzat leírja, hogy az ügyfelek és a biztonsági kutatók hogyan jelentik be a sebezhetőséget a Brothernek („Brother”, „mi”, „minket” vagy „a mi”) és a mi támogatásunknak.A sebezhetőségi jelentés hatálya

A termékeinkkel, szoftvereinkkel és felhőszolgáltatásainkkal kapcsolatos sebezhetőségekről a jelen Szabályzatnak megfelelően biztonsági rés jelentést kell készíteni.


Nem fogadunk el jelentést a következőkről:Sebezhetőség bejelentése

Kérjük, használja a weboldalunkon található bejelentési űrlapot az alábbi linken a termékeinkkel, szoftvereinkkel és felhőszolgáltatásainkkal kapcsolatos sebezhetőség bejelentéséhez.
Potenciális biztonsági rés bejelentése a Brother PSIRT-nek (csak angol nyelven)


A jelentés osztályozása és prioritása érdekében, kérjük, adja meg a következő információkat:


A Brother PSIRT a kapcsolattartó pont a termékek sebezhetőségeivel kapcsolatos kérdések esetén. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy nem tudunk válaszolni olyan megkeresésekre, amelyek nem kapcsolódnak sebezhető pontokhoz.
A sebezhető pontokkal nem kapcsolatos kérdéseivel forduljon a helyi Brother telefonos ügyfélszolgálathoz vagy ahhoz a kereskedőhöz, ahol a terméket vásárolta. Kérjük, keresse fel a Brother weboldalát az elérhetőségekért.Válaszunk a bejelentés után

A termékeink, szoftvereink vagy felhőszolgáltatásaink sebezhetőségére vonatkozó bejelentés kézhezvételétől számított 7 napon belül visszaigazoljuk a bejelentés kézhezvételét. Egyes esetekben az Ön régiójában működő Brother értékesítési vállalat képviselője kapcsolatba léphet Önnel a jelentéssel kapcsolatban. A kommunikáció megkönnyítése érdekében megoszthatjuk a Brother PSIRT sebezhetőségi jelentési kapcsolattartójának megadott személyes adatokat a Brother értékesítési vállalattal. Kérjük, tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat a személyes adatok kezelésével kapcsolatos információkért.


Az érintett termékért felelős fejlesztési osztályunk felülvizsgálja a jelentett biztonsági rést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy új sérülékenységről van-e szó. Miután megbizonyosodtunk arról, hogy a biztonsági rés létezik-e termékünkben, újra felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen.


A jelentett sérülékenység feloldása után egyeztetünk a bejelentővel és az érintett felekkel, hogy meghatározzuk a biztonsági figyelmeztetés közzétételének időpontját, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink megtehessék a megfelelő intézkedéseket. Amint befejeztük a nyilvánosságra hozatal előkészítését, weboldalunkon közzétesszük a biztonsági tájékoztatót.Bug bounty (hibafeltáró program)

Nem kínálunk fizetős hibajavító programot, függetlenül a jelentés tartalmától.