brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Opret forbindelse til din mobilenhed via en trådløs router eller et accesspoint 1

Følg denne vejledning for at konfigurere et trådløst netværk mellem din Brother-maskine og din mobilenhed.

Connect to your mobile device via router

Kontrollér kravene

Mobilenhed, trådløs router/accesspoint, Brother-maskine

Requirements

Forbered oplysningerne om det trådløse netværk

Skriv dit SSID (netværksnavn) og din adgangskode (netværksnøgle) ned. Du får brug for disse oplysninger senere.

SSID, Network key

SSID, Network key

Konfigurer et trådløst netværk

1.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din Brother-maskine, og gå derefter videre til næste trin.

2.  Konfigurer din mobilenhed.
Vælg operativsystemet på din mobilenhed: