brother

Trådløskonfigurering: Videoveiledning
Koble til datamaskinen din via en trådløs ruter eller et trådløst tilgangspunkt 1

Følg denne veiledningen for å konfigurere et trådløst nettverk mellom Brother-maskinen og datamaskinen din via en ruter eller et tilgangspunkt.

Connect to your PC via router

Kontroller kravene

Datamaskin, Brother-maskin, trådløs ruter / trådløst tilgangspunkt og installasjonsplaten som fulgte med maskinen

Requirements

Merk: Hvis du ikke har noen CD/DVD eller datamaskinen din ikke har en CD/DVD-stasjon, kan du laste ned den komplette pakken med driver og programvare fra nettstedet til Brother Solutions Center.

Last ned den komplette pakken med driver og programvare

Konfigurer et trådløst nettverk

1.  Start installasjonsprogrammet:
a) Hvis du bruker installasjonsplaten, setter du den i CD/DVD-stasjonen.
b) Hvis du har lastet ned den komplette pakken med driver og programvare, dobbeltklikker du på filen.

2.  Følg instruksjonene i videoen for å konfigurere datamaskinen din. Når videoen er ferdig, går du til neste trinn.

3.  Xxx-vinduet vises på datamaskinskjermen din. Klikk på det samme vinduet nedenfor for å fortsette.