brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding
Rechtstreeks verbinding maken tussen uw mobiele apparaat (iOS) en Brother-apparaat 2

Draadloos netwerk instellen (vervolg)

2. Download Brother iPrint&Scan op uw mobiele apparaat.

U kunt Brother iPrint&Scan gratis downloaden uit de App Store.

3. Breng na het downloaden een verbinding tot stand tussen uw Brother-apparaat en mobiele apparaat via Wi-Fi.
Eerst configureert u uw Brother-apparaat. Nadat u de procedures hebt uitgevoerd die in de video worden getoond, stelt u uw mobiele apparaat in.

Tik op het pictogram Instellingen.

Tap the [Settings] icon

Tik op Wi-Fi.

Tap the [Settings] icon

Als uw Wi-Fi Uit is, zet het dan Aan.

Tap the [Settings] icon

Zoek de SSID die u eerder hebt genoteerd en tik er vervolgens op.

Tap the [Settings] icon

Voer de eerder genoteerde netwerksleutel (Wachtwoord) in en tik op Verbind met netwerk.

Tap the [Settings] icon

Het instellen van de draadloze verbinding is voltooid als er een vinkje wordt weergegeven naast de SSID die u eerder hebt geselecteerd.

Tap the [Settings] icon