brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding
Rechtstreeks verbinding maken tussen uw mobiele apparaat (Android) en Brother-apparaat 2

Draadloos netwerk instellen (vervolg)

2. Download Brother iPrint&Scan op uw mobiele apparaat.

U kunt Brother iPrint&Scan gratis downloaden bij Google Play.

3. Breng na het downloaden een verbinding tot stand tussen uw Brother-apparaat en mobiele apparaat via Wi-Fi.
Eerst configureert u uw Brother-apparaat. Nadat u de procedures hebt uitgevoerd die in de video worden getoond, stelt u uw mobiele apparaat in.

Tik op het pictogram Instellingen.

Tik op Wi-Fi.

Als uw Wi-Fi Uit is, zet het dan Aan.

Zoek de SSID die u eerder hebt genoteerd en tik er vervolgens op.

Voer de eerder genoteerde netwerksleutel (Wachtwoord) in en tik op VERBINDING MAKEN.

Het instellen van de draadloze verbinding is voltooid als Verbonden wordt weergegeven onder de SSID die u eerder hebt geselecteerd.