brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u een draadloos netwerk (Wi-Fi) instelt tussen uw Brother-apparaat en uw computer of mobiele apparaat.

Volg deze handleiding om een draadloos netwerk (Wi-Fi) in te stellen tussen uw Brother-apparaat en uw computer of mobiele apparaat.
We laten u zien wat de beste manier van configureren is op basis van het antwoord dat u geeft op de twee vragen hieronder.

Vraag 1
Wat voor apparaat wilt u draadloos (Wi-Fi) verbinding laten maken met uw Brother-apparaat?

Verbinding maken met een computer

Vraag 2
U kunt een draadloze router of draadloos toegangspunt gebruiken om een verbinding op te zetten tussen uw Brother-apparaat en uw computer.
Hebt u een draadloze router of draadloos toegangspunt?

Wireless router

Verbinding maken met een mobiel apparaat

Vraag 2
U kunt een draadloze router of draadloos toegangspunt gebruiken om een verbinding op te zetten tussen uw Brother-apparaat en uw mobiele apparaat.
Hebt u een draadloze router of draadloos toegangspunt?

Wireless router