brother

Trådløs konfiguration: Videovejledning
Opret forbindelse til din computer via en trådløs router eller et accesspoint 2

Konfigurer et trådløst netværk (fortsat)

4.  Skriv dit SSID (netværksnavn) og din adgangskode (netværksnøgle) ned. Du får brug for disse oplysninger senere.

SSID, Network key

SSID, Network key

5.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din Brother-maskine, og gå derefter videre til næste trin.

6.  Følg vejledningen i videoen for at konfigurere din computer, og gå derefter videre til næste trin.

Det trådløse netværk mellem din Brother-maskine og computeren er nu konfigureret.
Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre driverinstallationen.