brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding
Rechtstreeks verbinding maken tussen uw computer en Brother-apparaat

Volg deze handleiding om een draadloos netwerk in te stellen tussen uw Brother-apparaat en uw computer zonder een draadloze router of draadloos toegangspunt te gebruiken.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Vereisten controleren

Computer, Brother-apparaat, installatieschijf die bij het apparaat is geleverd

Requirements

Opmerking: Als er geen cd/dvd is of als u geen cd- of dvd-station hebt, kunt u het 'Compleet pakket van drivers & software' downloaden uit het Brother Solutions Center (website).

Compleet pakket van drivers & software downloaden

Draadloze functionaliteit inschakelen op uw computer

Schakel de draadloze functie van uw computer in.

De meeste laptops bijvoorbeeld hebben hiervoor een schakelaar op de voor- of zijkant.

Wij raden u aan om de handleiding van de computer te raadplegen voor meer informatie.

Connect Your PC and Brother Machine Using Wi-Fi Direct

Draadloos netwerk instellen

1. Volg de aanwijzingen in de video om uw Brother-apparaat in te stellen en ga vervolgens naar de volgende stap.

2. Volg de aanwijzingen in de video om uw computer in te stellen en ga vervolgens naar de volgende stap.

Het draadloze netwerk tussen uw Brother-apparaat en computer is nu ingesteld. Ga naar de volgende stap om de driver te installeren.

3. Start het installatieprogramma:
a) Als u de installatieschijf wilt gebruiken, plaatst u deze schijf in het cd- of dvd-station.
b) Als u het gedownloade Compleet pakket van drivers & software wilt gebruiken, dubbelklikt u op het bestand.

4. Er wordt een menu wordt weergegeven. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de driver te voltooien.