brother

Draadloos netwerk instellen: videohandleiding
Verbinding maken met uw computer via een draadloze router of draadloos toegangspunt 1

Volg deze handleiding om een draadloos netwerk in te stellen tussen uw Brother-apparaat en uw computer met behulp van een draadloze router of draadloos toegangspunt.

Connect to your PC via router

Vereisten controleren

Computer, Brother-apparaat, draadloze router of draadloos toegangspunt en de installatieschijf die bij het apparaat is geleverd

Requirements

Opmerking: Als er geen cd/dvd is of als u geen cd- of dvd-station hebt, kunt u het 'Compleet pakket van drivers & software' downloaden uit het Brother Solutions Center (website).

Compleet pakket van drivers & software downloaden

Draadloos netwerk instellen

1. Start het installatieprogramma:
a) Als u de installatieschijf wilt gebruiken, plaatst u deze schijf in het cd- of dvd-station.
b) Als u het gedownloade Compleet pakket van drivers & software wilt gebruiken, dubbelklikt u op het bestand.

2. Volg de aanwijzingen in de video om uw computer in te stellen. Ga na afloop van de video naar de volgende stap.

3. Het venster xxx wordt weergegeven op uw computerscherm. Klik op het venster dat hieronder wordt weergegeven om door te gaan.